Keramik-ikon gør comeback

Til efteråret relanceres Knabstrup Keramik til stor begejstring for alle, der elsker dansk keramik. Se, deres relanceringer af smukke, gamle ikoner samt nye spændende projekter her.

© Knabstrup Keramik

Knabstrup Kearmik relanceres med kærlighed til håndværket og respekt for historien

Der er godt nyt til alle keramik-elskere. Knabstrup Keramik, der i 80 år leverede kvalitetskeramik, smukt design og godt håndværk til danskerne, er tilbage. Keramikfirmaet lægger hårdt ud med en stribe relanceringer af smukke, gamle ikoner, men også nye spændende projekter. Et af dem er et samarbejde med keramiker Tina Marie Bentsen og kunstner Leise Dich Abrahamsen.

– Knabstrup var en pioner, der gjorde det muligt at pynte sine vægge med andet end malerier. Tina Marie Bentsen og Leise Dich Abrahamsen har i fællesskab nyfortolket Knabstrups skønne, sjove og finurlige stentøjsrelieffer fra 60’erne og 70’erne og skabt en moderne version, der passer ind i nutidens boligindretning, fortæller marketingdirektør, Michael Knudsen.

Ud over relieferne lancerer Knabstrup Keramik en stribe nyheder, men også klassikere fra virksomhedens skattekiste alt sammen med fokus på det gode håndværk.

Læs mere, og se alle deres produkter her.

© Knabstrup Keramik
© Knabstrup Keramik
© Knabstrup Keramik
© Knabstrup Keramik
© Knabstrup Keramik

HÅNDPLUKKET TIL DIG