Kim Kardashian har lige overhalet alle indretningsentusiaster indenom med dette billede

Vi havde aldrig troet, at Kim Kardashian ville være kvinden til at slå denne interiørtrend fast med syvtommersøm…

© @kimkardashian

Det havde ingen vist set komme…

Kim Kardashian har delt et billede på sin instagram med noget så jordnært og old school som et patchwork-tæppe.

På mange planer enormt overraskende for en stjerne, der er blevet kendt for sit “perfekte”, glamourøse og ultra polerede udtryk både hvad angår makeup, mode og interiør (se bare, hvad gemalen er til på indretningsfronten her).

Patchwork-håndværket er i modsætning hertil en langsommelig, jordnær proces, der emmer af fortid og de hænder, der har samlet lapperne sting for sting.

I tråd med kærligheden til keramik og alting håndlavet oplever patchworktæpper og -puder en opgang i opmærksomhed, selvom de langt fra er blevet en bred tendens - endnu i hvert fald.

Nogle af de første til at drage håndværket ind i slutningen af dette årti var luksusinteriørbutikken The Apartment.

Hos The Apartment introduceres mange trends. Nogle af dem tager fart, andre forbliver en ting for de få.

Og én af de ting, vi havde afskrevet som en snæver tendens var altså patchwork, der bliver solgt som kæmpe vægtæpper i den københavnske butik.

Men noget tyder med KKWs Instagrampost af familiens samarbejde med Calvin Klein på, at patchwork måske bliver mere udbredt, end vi først antog.

The Kardashians har vi hvert fald blåstemplet trenden med dette billede og det bliver spændende at se, om den kommer til at brede sig til at blive allemandseje nu hvor flere har fået vist den i deres feed.