Klub Bolig Magasinet for abonnenter

Vi er så glade for vores faste og trofaste abonnenter, og derfor skal I selvfølgelig forkæles!

9. september 2014 af Mette Seerup

Uden faste og trofaste læsere, ville vi ikke kunne lave det, vi elsker aller mest, nemlig at levere en masse lækker boliginspiration til jer!

Derfor har vi besluttet at forkæle vores abonnenter hver måned med en hel side i magasinet fyldt med særtilbud, konkurrencer og invitationer kun til jer.

På denne side viser vi også billeder af månedens tre vindere af vores Instagramkonkurrence. En konkurrence hvor du deltager ved at uploade et billede af det nyeste magasin, skriver dit abonnementnummer og hashtagger det #klubboligmagasinet. I denne måned er der tre Lyngby vaser på højkant, og hvem vil ikke gerne vinde sådan en?

Derudover giver vi hver måned vores læsere mulighed for at købe kunst til en særpris. I september er det en limited edition sommerfugleplakat  fra Hagedornhagen I kan få fingrene i for kun 99 kr. + porto.

Den 20. oktober inviteres alle abonnenter tilmed til et eksklusivt læserevent i Skuespilhuset, hvor vi i samarbejde med Rosendahl giver tips og tricks til opdækning af smukke og indbydende festborde. 

Læs meget mere om de mange fordele i det nyeste magasin på side 112.
Ønsker du at blive abonnement, skal du blot vælge "Abonnement" under fanen "Forside", her på sitet. Her kan du vælge mellem forskellige abonnementstyper. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...