11 inspirerende køkkener, du aldrig havde gættet var fra Ikea

Der er en grund til, at Ikeas køkkenmoduler er blevet så populære: De er utrolig budgetvenlige, og kan nemt hackes og forvandles til dit drømmekøkken. Se bare her.

18. oktober 2017 af Malene Mandrup

Gør et billigt Ikea-køkken lækkert

Det er ikke en billig fornøjelse at forvandle sit gamle køkken til et personligt og designlækkert drømmekøkken. Og hvis du ikke har budget til et køkken på 200.000 kroner, er den oplagte løsning at købe et Ikea-køkken. Standardmodulerne fra Ikea kan dog være en smule upersonlige og kræver derfor en del mere kreativitet. Men det er slet ikke umuligt at forvandle Ikea-køkkenet til et personligt drømmekøkken - se bare med i galleriet her. 

Customize eller hack dit IKEA-køkken

I dag kan du nemt customize eller hacke dit Ikea-køkken. Der er nogle virksomheder, såsom Reform, &snufl og Superfront, der designer fronter til Ikeas moduler og tilbyder at forvandle dit standardkøkken til et personligt designerkøkken til overskuelige priser. Du kan også selv gå på jagt efter fine, unikke greb, lave din egen bordplade eller tale med en smed eller snedker om at lave nogle specialløsninger, der giver dig dit personlige drømmekøkken.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...