12 inspirerende køkkener, der alle tager udgangspunkt i Ikea

Der er en grund til, at Ikeas køkkenmoduler er blevet så populære: De er utrolig budgetvenlige, og kan nemt hackes og forvandles til dit drømmekøkken. Se bare her.

Køkken-inspiration fra IKEA

Gør et billigt Ikea-køkken lækkert

Det er ikke en billig fornøjelse at forvandle sit gamle køkken til et personligt og designlækkert drømmekøkken. Og hvis du ikke har budget til et køkken på 200.000 kroner, er den oplagte løsning at købe et Ikea-køkken.

Men når du vælger en mere prisvenlig løsning får du ikke meget skræddersyet, personlig lækkerhed med i købet. Men det er slet ikke umuligt at forvandle Ikea-køkkenet til et personligt drømmekøkken.

LÆS OGSÅ De 25 fedeste Ikea-hacks du skal kende

Customize eller hack dit IKEA-køkken

I dag kan du nemt customize eller hacke dit Ikea-køkken. Der er nogle virksomheder, såsom Reform, &Shufl og Superfront, der designer fronter til Ikeas moduler og tilbyder at forvandle dit standardkøkken til et personligt designerkøkken til en pris, der ligger mellem budget og luksus.

Du kan også selv gå på jagt efter fine, unikke greb, lave din egen bordplade eller tale med en smed eller snedker om at lave nogle specialløsninger, der giver dig dit personlige drømmekøkken.

Få idéer og se eksempler på, hvor langt du kommer med et Ikea-udgangspunkt nedenfor.

LÆS OGSÅ Kæmpe guide til Danmarks fedeste køkkener

Ikea-køkkener fra inderst til yderst

Der findes mange eksempler på, at en tur i Ikea kan resultere i et super tjekket køkken, ingen vil beskylde for at se lige så billigt ud, som det reelt er.

Ikea køkkener i fornemt selskab

Selvom hele køkkenet er fra Ikea, kan du sagtens sætte et personligt og luksuriøst præg med nye greb, fliser eller maling.

Customized designerfronter til dit Ikea-køkken

Er du ikke i DIY-hjørnet, kan du også købe dig til en opgradering af dit Ikea-køkken med nye fronter. Der findes et utal af udtryk.

HÅNDPLUKKET TIL DIG