14 elegante snedkerkøkkener som fejer benene væk under dig

Ægte håndværk og kærlighed til materialet, er hemmeligheden bag disse snedkerkøkkener, som i dag er en efterspurgt vare. Drømmer du, ligesom os, om et solidt snedkerkøkken, så se med her.

© Handcrafted Interior

I dag er køkkenet ikke bare et køkken; det er familiens samlingspunkt, husets hjerte og hjemmets grundsten. Her skal der kokkereres, fortælles historier og være plads til arbejde og hyggeligt samvær. Men køkkenets udførelse er også vigtig.

Et stolt køkken kan mærkes, ses og følelses, og flere år efter, står grundstenen stadig solidt og uvurderligt smukt. Et stolt køkken er et snedkerkøkken, hvor der er blevet kredset om deltaljerne og lagt passion i finesserne.

Snedkerkøkkener er ikke et nyt fænomen, men efterspørgslen stiger og vi forstår godt hvorfor. Se de flotteste snedkerkøkkener her:

Køkken med grønne linoleumsfronter
© JKE Design

Snedkerkøkken med linoleumsfronter

Hos køkken-virksomheden JKE Design kan du få lavet et snedkerkøkken lige efter dine behov og i de materiale, som du drømmer om. Drømmer du fx om et køkken, der er slidstærkt og nemt at holde i hverdagen, så beklæd fronterne på dit snedkerkøkken med linoleum. Vælg en frisk farve for at give dit rummet liv, og fuldend dit snedkerkøkken med fingertappede skuffer i massivt egetræ.

Snedkerkøkken, fra JKE Design - se mere til køkkenet her.

Mørkt snedkerkøkken
© FormPlus

Snedkerkøkken i røget eg

Køber du et snedkerkøkken hos FormPlus, får du et køkken med kabinetter fra Ikea, som er beklædt med den træsort, du drømmer om. Derfor kan du hos FormPlus finde et mere prisvenligt alternativ til andre snedkerkøkkener - som stadig er lavet specielt til dig og din bolig. Du kan fx få et stilrent og ekslusivt udtryk i dit køkken med et mørkt snedkerkøkken i massivt røget eg kombineret med horisontale, aflange greb. Derudover kan du forkæle dig selv og dit køkken ved at bytte Ikeas standardskuffer ud med fingertappede træskuffer.

Snedkerkøkken, fra FormPlus - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken i fingertappede skuffer
© HeimWood

Snedkerkøkken med fingertappede skuffer

Fingertappede skuffer er en af de detaljer, som du kan vælge at få til dit snedkerkøkken - og de fingertappede skuffer er helt perfekte, hvis du drømmer om et mere ekslusivt udtryk. Hos den danske snedkervirksomhed HeimWood kan du vælge at få dine fingertappede skuffer i for eksempel massivt eg eller valnød og fuldende det eksklusive udtryk med et grebsfrit design.

Snedkerkøkken, 'Finger Joint Køkken', fra HeimWood - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken med marmor bordplade
© Hanstholm

Eksklusivt snedkerkøkken

Hos Hanstholm hjælper de dig gerne med at skabe et snedkerkøkken, der giver dig netop den stemning, som passer dit hjem og dine ønsker. Få fx følelsen af eksklusiv hotelstemning hjemme hos dig selv med et snedkerkøkken i mørkt træ og fuldend det eksklusive udtryk med en bordplade i lys marmor og et armatur i messing.

Snedkerkøkken, fra Hanstholm - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken med farverige fronter
© Reform

Farverigt snedkerkøkken

Hos den danske køkkenvirksomhed Reform kan du vælge mellem forskellige designs til dit snedkerkøkken, som alle er skabt i samarbejde med anerkendte designere og arkitekter. Drømmer du om et farverigt snedkerkøkken, der giver masser af liv, kan du for eksempel vælge det design, som er skabt i samarbejde med den belgiske duo Muller Van Severen. Her kan du mikse og matche seks forskellige voksagtige fronter til dine fingertappede træskuffer, som du ønsker. Fuldend det legende snedkerkøkken med en bordplade i marmor og messinggreb.

Snedkerkøkken, 'Match', fra Reform - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken i egefinér
© Boform

Snedkerkøkken i egefinér

Bring naturen indenfor med et naturligt egetræskøkken. Hos Boform kan du få lavet et snedkerkøkken i egefinér med knaster og med en bordplade af natursten - en kombination, der skaber varme og giver associationer til de nordiske skovområder. Derudover kan du få lavet fine detaljer, som for eksempel en åben integreret hylde, der gør dit snedkerkøkken helt unikt.

Snedkerkøkken, 'Line', fra Boform - se mere til køkkenet her.

Lyserødt snedkerkøkken med marmor bordplade
© Handcrafted interior

Retro-inspireret snedkerkøkken

Hos Handcrafted Interior kan du få et snedkerkøkken, der er inspireret af det klassiske Københavnerkøkken med synlige forrammer og overfalsede låger. Køkkenet bliver lavet på speciel mål, så det passer perfekt ind i dit hjem, og så kan du vælge mellem en masse forskellige farver fra Handcrefted Interiors eget udviklede farvekort, så du også får lige den farve, du drømmer om. Vælg for eksempel lyserøde fronter og kombiner dem med en sort marmor bordplade og håndtag i messing.

Snedkerkøkken, 'KBH', fra Handcrafted Interior - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken på ben
© Nicolaj Bo

Svævende snedkerkøkken

I stedet for det klassiske køkken på sokkel, kan du hos Nicolaj Bo få lavet et snedkerkøkken, der står på ben. Det svæverende design giver et let og elegant udtryk i køkkenet og kan være den oplagte mulighed, hvis der er begrænset med plads i dit køkken. Du kan både få det svævende køkken i natur eg, oxideret eg, linoleum eller messing.

Snedkerkøkken, 'Stiletto', fra Nicolaj Bo - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken med stålbordplade
© Scharling Woodwork

Snedkerkøkken med stålbordplade

Skal du have et praktisk køkken, der kan holde til hverdagens mange strabadser, så kan du med fordel vælge en stålbordplade til dit snedkerkøkken. En bordplade i stål er både god at arbejde på, hygiejnisk og nem at holde ren. Hos Scharling Woodwork kan du enten kombinere stålbordpladen med linoleum- eller træfronter, alt efter om du går efter et stilrent eller varmt udtryk til dit snedkerkøkken.

Snedkerkøkken, fra Scharling Woodwork - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken i lys marmor
© Olav Eriksen

Snedkerkøkken i marmor

Drømmer du om et køkken, der kun bliver smukkere med tiden, så kan du med fordel vælge marmor til dit snedkerkøkken - det eksklusive materiale får nemlig en rigtig fin patina med tiden. Du kan enten nøjes med at vælge en bordplade i marmor til dit snedkerkøkken, eller gå all-in og vælge marmor til både fronterne og bordpladen, som på køkkenøen fra Olav Eriksen, der her kombineres med elementer i varm eg.

Snedkerkøkken, fra Olav Eriksen - se mere til køkkenet her.

Fritstående snedkerkøkken med køkkenø
© Handcrafted Interior

Fritstående snedkerkøkken

En af fordele ved et snedkerkøkken er, at du kan få det lavet, så det passer præcis til dit hjem. Så har du for eksempel meget skrå vægge eller på anden måde meget spildplads i dit køkken, så kan du få lavet et snedkerkøkken, der bedst muligt udnytter pladsen med for eksempel fritstående højskabe og en køkkenø i midten af rummet. Denne løsning er samtidig en oplagt måde at indramme dit køkken på, hvis det er en del af et større rum.

Snedkerkøkken, fra Handcrafted Interior - se mere til køkkenet her.

Romantisk snedkerkøkken
© Hanstholm

Romantisk snedkerkøkken

Det romantiske landkøkken med sprosselåger og glasfronter giver en hyggelig og varm stemning. Det klassiske køkken er det oplagte valg til herskabslejligheden, men kan også være en fordelagtig løsning til nybyggerier for at bløde de rene linjer lidt op. Hos Hanstholm bliver dit romantiske snedkerkøkken lavet med malede overflader, så du kan få det i lige den farve, du drømmer om.

Snedkerkøkken, fra Hanstholm - se mere til køkkenet her.

Minimalistisk snedkerkøkken
© Multiform

Minimalistisk snedkerkøkken

Hos Multiform kan du få et rendyrket minimalistisk snedkerkøkken. Det minimalistiske køkken med de grebsfrie låger er et tidløst og stilrent køkken, som du kan være sikker på, at du vil elske mange år frem. Vælg for eksempel dit minimalistiske snedkerkøkken i træ, hvis du drømmer om et varmt og rolig køkken, eller gå med laminerede fronter, hvis dit køkken skal være praktisk i en travlt hverdag.

Snedkerkøkken, 'Form 2', fra Multiform - se mere til køkkenet her.

Snedkerkøkken med lamelfronter
© Uno Form

Snedkerkøkken med lamelfronter

Lamelfronterne er et af de mest klassiske og tidløse design til et køkken, og netop sådanne fronter kan du få til dit snedkerkøkken hos Uno Form. Lamelfronterne bliver lavet i massivt træ, og så kan du fuldende dit nye snedkerkøkken med fingertappede skuffer.

Snedkerkøkken, 'Classic', fra Uno Form - se mere til køkkenet her.