5 fordele ved fremtidens armatur

Fremtidens armaturer kan meget mere end blot give os almindeligt varmt og koldt vand. Kogende vand og danskvand er nogle af de nye, fede features. Se fem store fordele ved fremtidens vandkilder i hjemmet her.

Teknologien flytter mere og mere ind i vores køkkener, og det er med til at gøre vores hverdag lettere med de mange nye features, der følger med. Du kan for eksempel opgradere dit køkken med et nyt armatur, som kan give både kogende vand og danskvand blot med et tryk på en knap. Se flere fordele ved fremtidens armaturer her.

1. Kogende vand med det samme

Med en GROHE Red-vandhane er ventetiden på kogende vand forbi. Ved et tryk på en knap serverer armaturet øjeblikkeligt kogende vand. Det bliver til mange minutter sparet på en dag, når du helt kan eliminere ventetiden på te-vandet og vandet til pastaen til de sultne børn samt til fx blanchering, kogning, sterilisering og rengøring. Og så er systemet sikret med en børnelåsknap for at beskytte de små fingre.

2. Sundt og smagfuldt, filtreret vand i din hane

Sundhed og smag er i den grad i fokus med GROHEs Blue-vandsystem, for systemet indeholder filtre, der fjerner urenheder og selv små partikler, men til gengæld efterlader de essentielle mineraler. Systemet bruger en filtreringsproces i fem trin, som sikrer en ren og frisk smag, der endda overgår flaskevand – og som også sikrer bedre smag i din te og kaffe, hvor aromaerne kan udvikle sig til fulde.

3. Danskvand ad libitum i hjemmet

Nogle gange skal der bare bobler til … Der er intet så forfriskende som et glas koldt vand med brus. Med GROHE Blue har du altid danskvand derhjemme, og du kan selv afgøre, hvor meget brus du kan lide at have i dit vand. Du trykker blot på en knap og tilfører den mængde kulsyre, som du får størst fornøjelse af.

4. Meget mindre emballage

Det er slut med at slæbe sig en øm ryg og lange arme til i de mange danskvandflasker og lignende, for du kan have danskvand som den største naturlighed i din hane. På den måde sparer du også plads i dit køleskab, energi på at opbevare de mange flasker og tid på indkøbet. For slet ikke at tale om, hvor glad naturen og klimaet bliver for de markant færre plastikflasker, du er med til at sende i omløb. Med GROHE Blue er der ingen emballage overhovedet.

5. Lækkert design

Form og funktion har et smukt møde i GROHE Blue-vandsystemets armaturer, der fås i flere forskellige design og materialer. Designet er tidløst. Det udstråler elegance og glider let ind i stilen i dit køkken uden at overdøve eller genere blikket. Selve vandhanen fås i tre forskellige udformninger, og betjeningen er diskret og intuitiv.