6 budgetvenlige køkkenalternativer til den klassiske metroflisevæg

Hvis du gerne vil friske dit køkken op, men ikke orker at have de samme metrofliser som alle andre, så har vi 6 friske alternativer, der er mindst lige så cool.

© Ikea

Flotte fliser og farver i køkkenet

Der er ingen tvivl om, at metrofliser er flotte i køkkenet, men det er du heller ikke just den eneste, der har luret. Metroflisen er alle vegne, så måske er det på tide at prøve noget nyt?

Her er 6 fede alternativer til dit køkken, som ikke sprænger budgettet.

Sekskantede fliser

Sekskantede fliser ser virkeligt flotte ud og giver en helt anden effekt end de klassiske rektangulære eller kvadratiske køkkenfliser. Du kan understrege mønstret med en mørk fuge eller gøre det mere diskret med en lys.

Farverig maling

En gang maling kan gøre underværker for dit køkken, og du kan skrue op og ned for looket med den farve, du vælger. Skal der være gang i den, kan du vælge en pangfarve, og ellers er både lyse pasteller og dybe juvelfarver også virkeligt smukt.

Farvede glasfliser

Glasfliser som disse giver et smukt spil i overfladen, og farven virker mere let i glas frem for keramik.

Bagplade i krydsfinér

Krydsfinér kan se rigtigt lækkert ud i køkkenet, og især denne mørke DIY-udgave er flot kombineret med den gyldne messinghane.

Sildeben på væggene

Sildebensmønstret er ikke bare flot på gulvene, men også på køkkenvæggene. Det flotte mønster kan ligesom med de sekskantede fliser understreges med en mørk fuge.

Tavlelak

Lav din egen tavlevæg med en gang tavlelak, og brug den til at kreere flotte mønstre, søde hilsner eller dagens indkøbsliste.

Kilde:Apartment Therapy

HÅNDPLUKKET TIL DIG