6 plakater, der er lige til at spise

Krydr køkkenvæggene med en fed plakat, der går lige i maven.

© VisseVasse, livingsweetliving.dk

Spice køkkenet op

Plakater er en nem måde at give køkkenet lidt personlighed på, og så er det jo oplagt at vælge én i et madtema. Her er seks bud på fede plakater, som kan spice dine køkkenvægge op - og som man bliver lidt sulten af.

© Livingsweetliving.dk

Molekylær mad

Hvis du er en ægte kaffeelsker (eller

kemiker), er Incados “Caffeine” lige noget for dig. Den er en del af molekyleserien, der viser, hvordan f.eks. kaffe eller chili er sat sammen på et molekylært niveau.

Du kan selv vælge, om du er mest til kaffe, kanel eller kærlighed - de har forskellige farver og er selvfølgelig sammensat forskelligt, men fælles er, at de alle er virkeligt cool.

Køb plakaten her.

© ViSSEVASSE

Læskende limonade

Den lækre limonadeplakat fra ViSSEVASSE er nok til at gøre dig helt tørstig med de lækre citronskiver og dugfriske farver. Plakaten er holdt i Visse Vasses enkle, genkendelige stil og de lækre, dæmpede farver giver et fint farvepop uden at fylde for meget.

Hvis du skulle få lyst til at eksperimentere, så står ingredienserne i bunden af plakaten, så du kan kaste dig ud i en læskende limonade og drikke den, imens du beundrer din nye plakat.

Køb plakaten her.

© Society6

Skyldfri donuts

Det kan godt være, at donuts ikke er det sundeste i verden, men de er og bliver altså lækre. Hvis du får lidt dårlig samvittighed over din kærlighed til donuts, så kast blot et blik på denne fine plakat, og så forsvinder den dårlige samvittighed som dug fra solen - der står jo lige dér, at du skal spise flere!

Køb plakaten her.

© Koustrup & Co.

Inspiration til snapsen

Koustrup & Co.s illustrationer minder mest af alt om en flora- og faunabog, og de er rent faktisk både lærerige og dekorative. F.eks. kan du på denne plakat få lidt inspiration, hvis du nu leger med tanken om at imponere med din egen kryddersnaps til en festlig lejlighed, og ellers kan du lære lidt om lægeplanter eller spiselige blomster - eller selvfølgelig bare lade den pynte på din væg.

Køb plakaten her.

© Just Spotted

Krøllet smør

Denne plakat hedder noget så passende som “Krøllet smør” og er tegnet af Natacha Withøft, der finder inspiration i hverdagsting, hvilket smør må siges at være. Hvis du elsker smør og generelt prøver at leve efter Brødrene Prices “RIGELIGT med smør!”-mantra, så er det her lige plakaten for dig.

Køb plakaten her.

© Just Spotted

I scream, you scream

Sidst på listen er den mest farverige plakat, som er den perfekte makker til dem, der er glade for både ost og ordspil. Den giver et friskt pust af farve, og så kan man passende fundere lidt over den skæve formulering og næsten Noma-værdige fusions-oste-is.

Køb plakaten her.

En fin ramme er det halve billede

Flotte plakater fortjener flot indramning. Som abonnent på Bolig Magasinet kan du spare 62 % på disse fine plakatskinner i mangotræ. Se det gode tilbudMoreShop.dk - fordelsshoppen for abonnenter.

Smukke plakatskinner i mangotræ fra Designers Story i størrelserne A3 og A4. Normalpris 399 kr. Pris for abonnenter: 149 kr. på MoreShop.dk