Ane og familien har droppet køkken-alrummet og fået meget mere ud af kvadratmeterne

Hvor mange åbner op, fik Ane Petrine Lundetoft og hendes mand sat døre i og lukket køkkenet af. Det har skabt flere funktioner, mere hygge og meget mere albuerum for familien på fem – og et skønt, grønt køkken oveni. Se forvandlingen her.

Grønt køkken
Anitta Behrendt

FØR Køkkenet føltes meget aflangt og tog mange kvadratmeter, men blev kun brugt til at lave mad.

Anitta Behrendt

Ane Petrine Lundetoft

EFTER På endevæggen er der nu en skabsvæg med et stort vitrineskab, som har givet masser af opbevaring og udstilling til Anes keramiksamling. Sammen med spisekrogen har det gjort, at køkkenet føles mere tæt og hyggeligt.

Anitta Behrendt

FØR
Det originale Ikea-køkken havde 15 år på bagen, og både skuffer og låger hang flere steder. De dele, der kunne, er blevet genbrugt i børnenes børnehave, mens de hårde hvidevare nu står i bedstemors sommerhus.

Anitta Behrendt

Dobbeltdøre

EFTER Køkkenet er nu lukket af, men dobbeltdørene gør, at der stadig strømmer masser af lys mellem rummene.

Anitta Behrendt

FØR Der var et lille toilet i hjørnet af køkkenet, som familien ikke brugte. Samtidig savnede de flere funktioner og muligheder i stueetagen.

Anitta Behrendt

Stribet dug

EFTER Toilettet i hjørnet er blevet fjernet, og der blev i stedet plads til en spisekrog, som familien bruger i hverdagen. Derfor kan spisebordet i stedet bruges som krearum og skal ikke ryddes op, hver gang familien skal spise. Den ekstra funktion gør, at huset føles større end før.

Puderne er fra Bongusta og dugen fra H&M Home, mens vasen og kanden er fra Stilleben, tallerkenen vintage og koppen fra @ bea_ceramicstudio.

Anitta Behrendt