Bestik som vækker opsigt i borddækningen

Normalt betyder bestik meget i forhold til den praktiske anvendelse, men når vi kigger på det æstetiske udtryk kan bestik meget mere end vi tror. Vi har samlet en række bestiksæt, som med garanti vil vække opsigt.

Bestik fra Gense designet af Gunnar Cyrén
© Gense

Guld og sølv til flere retter

I dette fine sæt får du både sølv og guld, i et sæt til forret, hovedret og dessert. Bemærk den fine detalje på fiskekniven og -gaflen.

Bestik, 7 dele, guld og sølv, 1.899,00 kr., Gense.

Sort bestik fra Ilva

Sort er det nye sort

Dette super fine og slanke bestiksæt fra Ilva vil ikke kun pynte til de mørke serveringer om vinteren, men vil også stå i smuk kontrast til de mange lyse farver i sommerperioden.

Bestik, 16 dele, stål, 1.199,00 kr., Ilva.

Bestiksæt fra Créton Maison
© Créton Maison

Stilrent og elegant

Danske Créton Maison har skabt et stilrent og elegant bestiksæt, der ligger godt i hånden og som både fås i klassisk sølv, dekadent guld eller mat og rustik sort.

Bestik, 16 dele, sølv, 299,00 kr., Créton Maison v/ Sinnerup. Prisen er varierende efter farve.

Bestik fra Ikea
© Ikea

Rene linjer fra Ikea

De organiske former, som ellers så ofte ses på bestik, er skiftet ud med rene linjer og riller i bunden, som gør dette bestik til noget helt specielt.

Bestik, 24 dele, rustfrit stål, 149,00 kr., Ikea.

Bestik fra Broste Copenhagen
© Georg Jensen

Fokus på små detaljer

Bestik behøver ikke skille sig fuldstændigt ud for at være unikt. Dette fine sæt fra Broste Copenhagen har, med dets nordiske look, fokus på de små unikke detaljer, som blandt andet ses i form af den lille kant i bunden og de elegante former i toppen.

Bestik, 16 dele, 789,00 kr., Broste Copenhagen v/ Luxoliving.dk

Bestik i guld fra House Doctor
© House Doctor

Enkelt design i guld

I dag behøver bestik ikke kun at være i sølv eller stål eller have små finurlige detaljer for at være anderledes. Dette guldbelagte bestik fra House Doctor er både enkelt i designet og enormt smukt til et farverigt forårsbord.

Bestik, 16 dele, 1000,00 kr., House Doctor v/ Room21.dk