Danske Reform giver dit køkken charme og selvtillid

Reform er et dansk firma, som har fundet fidusen. Med dem på sidelinjen, kan du få et IKEA køkken, der udstråler kvalitet og godt håndværk.

Reform er en københavnsbaseret designvirksomhed, som virkelig forstår sig på IKEA-hacks. Hos dem kan du få forvandlet dit IKEA-køkken til en sand drøm.

Et team med store visioner

Reform blev grundlagt i 2014 af duoen Jeppe Christensen og Michael Andersen, og siden har de leveret køkkenløsninger, som højner niveauet. Reform har allerede opnået stor succes i Europa og fokus er rettet mod New York.

LÆS OGSÅ Ikea hack: Sådan får du dit Ikea-køkken til at ligne en million

Deres koncept er simpelt: De forskønner de kendte IKEA-køkkener og hos dem kan du vælge nye låger, bordplade og smarte greb - og voila! En skøn kombination af IKEA og Reform – og prisen, ja den holdes stadig i bund.

Basis: køkkenet til de små hjem

Reform har designet en serie, som hedder Basis. Basis tiltaler mange unge og passer perfekt ind i byens små lejligheder. Med seriens rene look, og et touch af retro, får du en køkkenløsning, som er helt i top. Og som et nyt tiltag, kan du nu vælge imellem 20 forskellige farver.

Det unikke ved Basis serien er dens overflader af linoleum, som både er slidstærkt og enormt elegant. Linoleum er et miljøvenligt materiale, som fungerer perfekt i et køkkenet.

Med lækre materialer, et utal af farver og kombinationer, er det kun dig der sætter grænser.

Besøg Reforms nye showroom i København og bliv inspireret!