Der findes mange cool måder at bruge hylder i køkkenet - her er 5 af dem

Åbne hylder bidrager med mere stemning til køkkenet end lukkede overskabe. Hvordan du vælger at hænge dine hylder kan gøre meget for stil og udtryk. Se bare her.

Hylder til køkken
© Vipp

Trænger dit traditionelle, lidt forældede køkken til en update, så er en oplagt idé at sløjfe overskabene til fordel for hylder. Det giver et lettere udtryk og er det perfekte sted at udstille dine yndlingsting - hvis altså du kan holde orden og begrænse dig!

Dine hylder bør ikke være en tankeløs opbevaringsløsning. Så bliver det hurtigt rodet at se på, så prioriter og placer det, du holder mest af at kigge på. Kom kolonialvarer på flotte krukker og forsøg at strømline udtrykket.

Indbygget plateau

En hylde behøver ikke være et svævende element over bordpladen. Lad din hylde blende ind som et plateau i forlængelse af bordpladen.

Bogkasser som køkkenskabe

De fleste af os tænker på bogopbevaring, når vi ser kvadratiske kasser på væggen a la Montana. Men modulerne fungerer også som en gigantisk sættekasse i køkkenet. Med et par låger hist og her er det et forfriskende nyt bud på overskabe i køkkenet.

Grafisk dobbelthylde

Vil du gerne have dine hylder til at være mere end bare en hylde, men alligevel ikke fylde for meget, så er løsningen måske en forlænget bogkasse/dobbelthylde som denne.

Metalhylder en masse

De cool metalhylder fra Ikea og Vipp er oplagte i køkkenet, hvor de kan modstå det daglige slid. Men i stedet for at nøjes med én så udnyt hele feltet over dit køkken, og hæng hylderne med nøje afmålt afstand - måske endda i to dæk, hvis du virkelig har brug for opbevaring.

Lofthængte hylder i køkkenet

I stedet for at montere hylderne på væggen er det også en mulighed at bruge loftet. Især en fin idé til alle, der ikke har svimlende højder til loftet. Det er en elegant måde at bringe en knap så hidsig lofthøjde i spil som en fordel.

LÆS OGSÅ Vores bedste tips til nye køkkenlamper.