Design dit eget drømmekøkken

Der skal være mere plads til alsidighed og hygge i køkkenet – heldigvis har Siemens udviklet en fantastisk løsning til formålet.

Siemens har endelig gjort det overskueligt at designe et køkken, der opfylder alle dine ønsker, så du aldrig skal gå på kompromis. Se her, hvad der gør det muligt – og hvor nemt det er at komme i gang:

Siemens køkkenguide

Sammen med køkkenarkitekter og andre kreative eksperter har Siemens udformet en overskuelig metode, hvor du selv kan designe et køkken, der kan det hele og virkelig gør indtryk. Guiden hjælper med at finde alt lige fra kvalitetsmaterialer til indbygningsløsninger. Og giver dig et konkret idéforslag at tage med til din køkkenforhandler.

Tip! Find Siemens køkkenguide her.

Grænseløse indbygningsmuligheder

Siemens har rykket ved grænserne for det traditionelle køkkendesign ved at skabe en indbygningsserie, der lader dig tage udgangspunkt i dine behov, når du beslutter, hvor du vil placere eller integrere de hårde hvidevarer. Det er helt op til dig, om noget skal skjules – eller fremhæves som et kunstværk – så du får den perfekte ramme til alverdens aktiviteter.

inductionAir-systemet er en kombination af en induktionskogesektion og et emfang. Det integrerede og nærmest usynlige emfang giver mere plads til de gode samtaler under madlavningen. inductionAir er desuden meget effektivt, og fjerner uønsket damp, lugt og fedtpartikler fra madlavningen.

Mere plads til hyggen

Siemens indbygningsserie er lavet i kvalitetsmaterialer og et stilrent design, så du ubesværet kan matche det med alle køkkenelementer og ikke mindst din personlige stil. Samtidig kan dens overraskende teknologi bidrage til en hyggelig atmosfære ved bl.a. at hjælpe med ustresset madlavning og at skabe en behagelig belysning, der passer til årstiden, humøret og begivenheden.

Tip! Se flere muligheder via built-in.siemens-home.bsh-group.com/dk.

Siemens – fremtiden flytter ind