TIP: Drop spisebordetEn høj spise- og aktivitetsafdeling i direkte forlængelse af køkkenbordet er et socialt stimulerende alternativ til den traditionelle separate spiseplads i køkkenet. Det er rart at ...
TIP: Drop spisebordetEn høj spise- og aktivitetsafdeling i direkte forlængelse af køkkenbordet er et socialt stimulerende alternativ til den traditionelle separate spiseplads i køkkenet. Det er rart at ...© boligmagasinet.dk

Dynamisk familiekøkken

´Samtalekøkken´ er efterhånden blevet et trivielt ord, men familien her har fortolket det på en helt ny måde.

19. november 2008 af Mette Thomsen og Nicola Kragh Riis

Fem rummelige højskabe er med til at holde stilen på topplan i Ann og Daniels supermoderne køkken. I skabene er der nemlig masser af plads, også til regninger og den post, som ofte ligger og roder på bordet i et køkken.

Køkkenet er en tro kopi af deres gamle køkken, som de havde, da de boede i lejlighed. Det var nemlig så stor en succes, at den helt store fristende fornyelse slet ikke var på tapetet, da de skulle i gang med at etablere køkken i deres nye hus.

Ann er indretningsarkitekt og har selv tegnet køkkenet. Kongstanken var at skabe et multirum med så meget (bord og skabs)plads, at rummet også kan bruges til kontor, lektielæsning med mere.

Nyd det stramme look, og få stilrene fif til, hvordan du indretter et dynamisk og supermoderne familiekøkken.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...