Fransk landstil møder mellemøstens mystik i nyt køkkendesign fra Tvis

Hvorfor altid vælge det hvide klassiske køkken? Tør du satse i boligindretningen og give dit køkken mere karakter? Tvis Køkkener giver dig muligheden med deres nye design UNIKA i tidens hotteste farver.

Det moderne køkken fungerer som gastronomisk værksted, men besidder også funktionen som det ultimative samlingspunkt for skønne øjeblikke.
Begge dele hylder Tvis Køkkener med det stemningsfulde og varme køkken UNIKA. Det stilrene køkkendesign dyrker autenticitet og kombinere det marokkanske, nordiske og franske i et og samme design.

UNIKA er køkkenet, hvor kontraster mødes. Varmt egetræ møder kolde stenmaterialer, og tidens gyldne metaller møder cool rå keramik. I sammenspil skaber dette, ifølge Tvis Køkkener, dansk køkkendesign anno 2014.
Køkkenelementernes overflade på skuffer og fronter er malet i en mørk sandfarve, mens køkkenets praktiske højskabe skiller sig ud med en rustik overflade i sort egefiner. På de vandrette flader, finder vi igen kontrasternes land, hvor den hvide coretop bordplade, får modspil af en cool sort vask.

Messing er tilsat som en eksklusivt element, hvor de gyldne detaljer samler rummet. Grebene på højskabene er udført i messing, og ønskes den eksklusive og marokkanske stil gennemført til fingerspidserne, kan man med fordel vælge et blandingsbatteri i messing, som dette på billedet fra Quooker. Der udover står det enhver frit for at style med detaljer i det moderne materiale, som det er gjort her med fade, lamper og stager.

UNIKA er i handlen nu, så er dit største julegaveønske et nyt køkken, er dette et godt bud på tidens køkken. Vi er desværre ikke sikre på, at det kan være under juletræet, men man har vel lov at ønske.