Her er Instagrams 17 flotteste køkkener

Er du på udkig efter inspiration til dit nye køkken eller idéer til opdatering af dit gamle? Instagram vrimler med et væld af forskellige og fuldstændig fantastiske køkkener, og vi har samlet nogle af de allerfineste til dig her.

Instagrams flotteste køkkener
© @tanianoergaard/@nadialassen

Køkkenet er hjemmets omdrejningspunkt, og efter at have set disse flotte køkkener fra Instagram er der ingen tvivl om hvorfor. Der er noget for enhver smag uanset om du er til stilrene overflader, snedkerkøkkener eller skønne farver.

Hvide køkkener med personlighed

Et hvidt køkken er så godt som opskriften på et stilrent valg. De neutrale og rolige overflader giver den perfekte mulighed for, at du kan sætte dit helt eget præg på køkkenet og samtidig skifte det ud, når du trænger til noget helt nyt.

Se bare disse fine eksempler, hvor et farvet møbel, flotte fliser eller elegante armaturer sætter prikken over i'et og giver kant til køkkenet.

LÆS OGSÅ Vores bedste tips til nye køkkenlamper.

Moderne køkkener med fortryllende træ

Træfronterne på disse smukke køkkener er med til at bringe naturen indenfor og giver en dejlig varme og atmosfære til rummet. Tilsat sorte og mørke elementer bliver udtrykket mere maskulint og bombastisk, mens den sarte pastel op mod det lyse træ på nederste billede skaber den modsatte effekt. Men andre ord er træ et lige så alsidigt valg som alle regnbuens farver.

Køkkener med kulør

Waauw! Et farvet køkken udviser meget mere end blot personlig smag. Det udviser også mod til at tag et markant valg samt en optimisme omkring ens egen smag som et værdifuldt pejlemærke. Om det er rosa, bordeaux, blå eller rødt giver det vauw-effekt at vove de mere sikre farver.

Stilet og strømlinet

Disse lækre køkkener kan altså virkelig noget! De sorte fronter giver et klassisk og moderne touch, og det mørke farvevalg inviterer til at skabe flotte kontraster, som gør køkkenet stilet og unikt, hvad end du er til fine detaljer i træ, farverigt nips eller grønne planter.