Johan Bülows lillesøster laver også slik, og det smager FANTASTISK!

Emma Bülow har muligvis lavet verdens lækreste skumbanan!

Skumslik i små bøtter

Bülows skumeventyr

Johan Bülow revolutionerede måden, danskerne tænker om lakrids, da han rullede den i chokolade, dryssede den med alskens lækkerier og kom den på dåse - med stor succes.

Nu er tiden så kommet til hans lillesøster Emma Bülow, der er mindst lige så ambitiøs med sit projekt som broren.

Forskellen er bare, at hun har kastet sig over at gøre skumfiduser til en gourmetoplevelse.

"Jeg startede med at finde en simpel opskrift på nettet og gik herefter i køkkenet. Rigtig mange testkog og observationer senere har jeg lært mere, end jeg har lært meget længe," sagde hun i oktober sidste år til Donnt.dk, og nu kan du blandt andet finde hendes herlige lækkerier i Magasin i en lille bod ved navn 'The Mallows' som firmaet hedder.

Slikket produceres i Glostrup, hvor den klistrede masse laves fra brunden og skæres med pizzahjul. En proces, der koster adskillede hjul dagligt, når de må bukke under for den seje masse.

Det, der blandt andet gør Emmas slik til en helt igennem velsmagende oplevelse, er den lækre konsistens, der er mere sej og tyk end de hvide skumpropper, du kan fiske op af en Haribo-pose og konsummere med tre tyg.

"Det første lange stykke tid beskæftigede jeg mig udelukkende med konsistensen på produktet. Lige præcis konsistensen i en marshmallow er meget vigtig i forhold til det færdige produkt. Jeg fokuserede herefter på nogen klassiske smagsvarianter, hvor jeg følte, alle kunne være med, men som samtidig tog skridtet videre i forhold til andet på markedet, lød til overfor Donnt.dk.

Skumfiduserne, der ligesom Bülow lakridserne sælges i runde bøtter, fås i seks udsøgte varianter, hvoraf særligt den luksuriøse udgave af en skumbanen er anbefalelsesværdig. Det samme gør sig gældende for den syrlige citronversion og selvfølgelig lakridsen.

En bøtte koster mellem 70 kr. og 100 kr. afhængigt af, om de er dyppet i chokolade.

Slik af mærket The Mallows
Tre forskellige varianter af skumfiduser fra The Mallows

TIP The Mallows er en oplagt mandelgave, hvis du har lyst til at skifte marcipangrisen ud.

Læs mere og shop online her.