Klassiker ledsages af ny bestikserie

Det klassiske Grand Cru Soft stel får dette efterår fint selskab af nyt bestik af samme navn. Læs om bestikket her, måske kan du tilføje endnu et ønske til julens ønskeseddel?

28. oktober 2014 af Mette Seerup

En travl hverdag gør det til ren luksus at spise hjemme omkring et smukt dækket bord, hvor der er tid og rum til at sætte hyggeligt samvær i højsædet.

Som en hyldest til hverdagens måltider og ”hjemmerestauranten”, lancerer Rosendahl dette efterår en ny serie af bestik. Serien er navngivet Grand Cru Soft bestik, og som navnet antyder, matcher bestikket virksomhedens populære stel af samme navn.

Bag det nye design står Peter Svarrer, som mestrer organisk formgivning til perfektion. Efterfølgende er de karakteristiske Soft-riller blevet indarbejdet, så bestikket lever op til sit navn. Resultatet er et elegant, men simpelt bestik, som passer til alle måltider, og samtidig har et perfekt greb, som ligger godt i hånden. 

Grand Cru Soft sortimentet består af middagskniv, middagsgaffel, middagsske (99,95 kr.), dessertske (89,95 kr.), teske og latte-ske (79,95 kr). 
Bestikket sælges desuden i en gaveæske til 1.495 kr., en perfekte julegaveidé.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...