Køkkenvasken skal være stor

Med en vask i XL-størrelse fra BLANCO har madblogger Thomas Alcayaga fået revolutioneret sin madlavning – se her, hvorfor han anbefaler indretningstricket til selv de mindste køkkener.

Der var slet ingen tvivl, da Thomas Alcayaga og familien for nyligt flyttede ind i en københavnervilla, hvor køkkenet trængte til en opgradering: Vasken var vigtigst.

En køkkenvask er mere end bare en køkkenvask – det er en central arbejdsstation, når der skal skylles, hakkes og marineres. Derfor valgte kogebogsforfatter og blogger, Thomas Alcayaga, sin nye vask hos BLANCO, som har 90 års erfaring på området og ved, at størrelsen gør en forskel.

”Jeg valgte en luksusudgave med feinschmecker-detaljer, som jeg kalder for køkkenvaskenes Rolls Royce med en kumme på 70 centimeters bredde; BLANCO Claron 700 IF/A,” forklarer Thomas Alcayaga.

Et must i selv det mindste køkken

Han understreger, at selv hvis du har et meget lille køkken, skal du ikke være bange for at forkæle det med en stor vask.

"Mange folk tror, at en stor køkkenvask optager meget plads, men BLANCOs design gør det muligt at udnytte en vask på flere måder. Du kan nemlig få remedier, så du indrager pladsen fornuftigt i madlavningen. Jeg er særligt vild med skærebrættet, som du kan sætte på vasken, så saften ikke flyder ud over det hele på bordpladen, når du skærer i en steg."

Ved et besøg i BLANCOS showroom i Skovlunde fik madblogger Thomas Alcayaga øjnene op for de muligheder deres store køkkenvaske giver: ”Materialet kan tilpasses din bordplade, unikke stil og dine praktiske behov, så brug fagmanden til at finde din favorit."

Skønne detaljer gør madlavningen nemmere

En stor BLANCO-køkkenvask gør det desuden oplagt at vælge tilbehør, som er med til at gøre arbejdet i køkkenet mere effektivt, slutter han.

"Til min BLANCO-vask valgte jeg et håndarmatur med udtræk, så jeg selv kan styre vandet i alle retninger, hvilket er handy, når der skal skylles grøntsager og rengøres. En anden detalje, som jeg er ret vild med, er at BLANCO har udviklet en prop, som ikke lukker af for afløbet, når du eksempelvis sætter en gryde ned i vasken. Du kan selv styre åbningen eller lukningen med en knap, så du slipper for at stikke hænderne ned i beskidt vand."

Tip! Se mere om det innovative køkkendesign med de mange muligheder på BLANCOs site.