Luksustid i køkkenet – og hverdagen

Hvordan ville dit liv se ud, hvis dit køkken kunne hjælpe dig med endnu mere af det praktiske? Vi besøgte det nye Siemens Home Connect køkken med boligblogger Malene Marie Møller for at få svar.

6. februar 2017 af kommerciel redaktion for Simens Home Connect

Et døgn består af 86.400 sekunder. For boligblogger fra Boligcious, 42-årige Malene Marie Møller, passerer de lynhurtigt forbi – i hvert fald fra mandag til fredag, hvor det handler om at jonglere livet som selvstændig professionel med en lige så vigtig titel; alenemor til to. Heldigvis kan teknologien i det nye Siemens Home Connect køkken hjælpe.

Tidsrøver #1: Indkøb

”For mig er hverdagen rimelig hektisk. Jeg farer rundt og glemmer ofte små ting. Det sker tit, at jeg finder mig selv i at stå i supermarkedet et kvarter i 'hentetid' og opdage, at jeg har glemt indkøbssedlen. Jeg kan på ingen måde huske de fem ting, som jeg bare SKULLE have med hjem.”


Luksusløsning:
Overvåg indholdet af dit køleskab med Siemens Home Connect-app’en, så du kan se præcis, hvad du mangler.

Kamera i køleskabet: Se hvad du har i køleskabet, mens du står i supermarkedet. Du kan endda også justere temperaturen, og hvis ungerne har glemt at lukke køleskabsdøren, får du en push-besked på mobilen. 

Tidsrøver #2: Madlavning

”I mit hjem bruger vi faktisk det meste af vores tid sammen i køkkenet. Den tid er meget vigtig for mig, fordi jeg kun har mine børn hver anden uge,” fortæller Malene Marie Møller, som dog drømmer om at bruge endnu mere tid på dem og mindre på madlavning og opvask.

Luksusløsning:
Remote control-funktionen i Siemens Home Connect-app’en lader dig starte ovnen og opvaskemaskinen på farten, så du kan fokusere på at være mere nærværende, når du kommer hjem til dine elskede.

Det nye Siemens Home Connect sortiment består af hvidevarer til alle behov i husstanden; Kaffemaskine, køleskab, ovn og opvaskemaskine til køkkenet samt vaskemaskine og tørretumbler til bryggerset. 

Tidsrøver #3: Gæster

”Jeg er så heldig at have et køkkenalrum, og på de uger hvor jeg er alene, nyder jeg at tage fem minutter med en varm kop kaffe på køkkenbordet, mens jeg tænker min arbejdsdag igennem. Samtaler over en kop kaffe sammen med gode veninder er også værdsat, men kaffen skal selvfølgelig lige laves.”

Luksusløsning:
Den fuldautomatiske kaffemaskine kan styres via en coffeePlayliste via mobilen og Siemens Home Connect-app’en, så du skal bare trykke på start...

Når du har gæster, kan det være svært at huske, hvilken kaffe, de ønsker. Med Siemens Home Connect app'en kan du bare taste 'bestillingerne' ind på mobilen - nemt! 

Tip! Tag kontrol over dit køkken og få mere luksustid. Se hvordan på siemens-home.bsh-group.com/dk/oplev-siemens/highlights/home-connect.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste