Opgradér dit køkken

Siemens nye indbygningsserie af hårde hvidevarer gør madlavningen nemmere – og giver mere plads til det sociale.

Køkkenet skal gøre det nemt at være sammen, også når der laves mad. Derfor har Siemens designet en smart indbygningsserie af hårde hvidevarer med designerdetaljer, der giver perfekte rammer til socialt samvær. Se nogle af dem her, og bliv inspireret til at opdatere dit eget køkken.

Hvidevarerne kan placeres fleksibelt

Designet gør det muligt at placere hvidevarerne fleksibelt, når du vil planlægge forvandlingen af dit køkken: Separat, side-by-side, lodret, vandret, fremtrædende eller skjult. Der er nærmest ingen begrænsninger for at skabe den ro og rummelighed, som du behøver – du kan endda gemme opvaskemaskinen væk i et højskab.

Siemens-produkterne giver mange muligheder for at indrette dit køkken efter din unikke smag. Indbygningsseriens grebsfri look giver desuden en fornemmelse af mere plads.

Gør det nemt at udtrykke din stil

Indbygningsserien er lavet i kvalitetsmaterialer med et tidløst udseende, der passer perfekt ind i alle køkkenelementer. De elegante og rene linjer gør det også ekstra nemt at tilføre et personligt touch, så du får et køkken præcis efter dine ønsker, der giver dig lyst til at bruge endnu mere tid derude.

Forbedrer madlavningsoplevelsen

Elementerne byder på overraskende teknologiske features, der f.eks. kan holde råvarerne mere friske og gøre madlavningen ustresset – bl.a. kan indbygningsovnens varioSpeed-funktion reducere tilberedningstiden med op til 50% uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt kan fjernbetjenes via mobilen med den innovative Siemens Home Connect app.

Med emotionLight kan du justere på en atmosfæreskabende belysning i hele køkkenet (selv i opvaskemaskinen) og tilpasse farven til årstiden, sindsstemningen og begivenheden.

Tip! Se mere om Siemens indbygningsserie på built-in.siemens-home.bsh-group.com/dk.

Siemens – fremtiden flytter ind