Pris til nyt stel

Det har fået Formland Prisen, og så er det nyeste skud på stammen fra Stelton.

22. september 2005

Det nye stel 'Distinction' fra Stelton er både enkelt og anderledes på én gang. Og så har det for nyligt fået Formland Prisen.

Bente Hansen er designeren bag det nye porcelænsstel - og det er et friskt pust blandt Steltons andre hæderkronede produkter.

Distinction er udført i porcelæn og består af tre skåle og tre tallerkener. Foreløbig fås det i en varm hvid farve, og prisen for skålene bliver fra 69 kroner, mens tallerkenerne koster fra 119 kroner.

 

 

 

 

Bente Hansen hører til blandt Danmarks dygtigste keramikere. Hendes værker har været udstillet over det meste af verden og er solgt til kunstmuseer og fonde i flere europæiske lande og USA. Senest er hun blevet hædret med Danmarks fornemste kunstnerpris fra Inga og Ejvind Kold Christensens Fond.

- Det har været en sjov opgave, og jeg er stolt over, at Distinction nu er sat i produktion. Fra tanke via idé og udvikling til det færdige resultat er der gået ca. fem år. Hver enkelt del i stellet er formet i hånden og bearbejdet, så de passer sammen. Med Distinction ønsker jeg at sende en opfordring til brugerne om at tænke på, hvordan maden serveres og om at slippe fantasien løs, siger Bente Hansen.

Se mere på www.stelton.dk

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...