Så let kan du gøre dit køkken mere personligt

Et funktionelt køkken kan sagtens emme af personlighed. Læs, hvor nemt du kan skabe et mere personligt køkken

Skab et levende køkken

Et køkken behøver ikke være klinisk hvidt eller sterilt, for dit køkken må gerne vise, at du bruger det. Skab en mere personlig stemning ved at stille både gryder, skeer, krydderurter og madvarer frem. For at undgå et rodet look kan vælge materialer i samme nuancer.

Brug naturlige materialer

Materialer som sten og træ er også med til at bryde de hvide flader og skabe liv i din indretning. Du kan blandt andet vælge skærebrædder i forskellig slags træ og brug sten både dekorativt og funktionelt.

Brug farver

© Bosch

Farver er noget af det mest personlige i din indretning og kan gøre en kæmpe forskel i dit hjem. Med de de nye Vario Style køleskabe fra Bosch kan du for alvor lege med farver og personlighed.

VarioStyle-køleskabet kommer i 19 forskellige farver, hvor alt fra klassisk perlehvid til kirsebærrød og midnatsblå danner ramme om kollektionens brede farvepalette.

Er du alligevel ikke helt sikker på, hvilken farve der passer i dit køkken, så kan du nemt udskifte fronten på nogle få minutter. Fastgørelsessystemet bestående af skjulte hængsler og magneter gør nemlig, at du kan skifte skabsfronten på køleskabet, helt uden værktøj.

Læs mere Vario Style-køleskabet på bosch-home.dk, og se, hvilke farver du kan lege med.

Udskift greb

For at tilføre dit køkken endnu mere af din personlige stil, kan du skifte grebene på lågerne. Du kan enten selv lave dem i læder eller sten, eller købe nogle i for eksempel keramik eller porcelæn. De kan nemt udskiftes, så du kan ændre dem alt efter, hvad du finder inspirerende.

Dekorér med tekstiler

Vil du for alvor sætte dit eget præg på dit køkken, kan du bruge forskellige tekstiler. Placér et dekorativt tæppe på gulvet eller et slumretæppe på en stol. Det skaber en hyggelig og personlig stemning. Har du plads til det, kan du skabe en lille hyggekrog i køkkenet med en lænestol og en læselampe – det indbyder til at bruge køkkenet, selv når der ikke bliver lavet mad.

Få meget mere inspiration til dit køkken på bosch-home.dk, hvor du kan se de mange muligheder, som Vario Style-køleskabet har.