Så nemt kan du skabe lys og luft i dit køkken

Gør op med dette klassiske køkkenelement, og få mere plads i køkkenet. Det er nemmere, end du tror.

© Siemens

Drømmer du om et køkken med lys og luft? Så kender du måske til udfordringen med at få integreret dine store, klassiske elementer naturligt i køkkenet. En emhætte er et af de elementer, som du er nødt til at have, men som desværre stjæler unødvendig plads, udsyn og muligheder.

Heldigvis findes der en intelligent løsning. Siemens har nemlig udviklet inductionAir, som er en kogesektion med indbygget emhætte.

Få lyset til at vælte ind

Ved at fjerne den store emhætte hængende på væggen eller i loftet, får du lyset til at vælte ind i rummet. Hvis du har et samtalekøkken, er der pludselig intet, der står i vejen for dit udsyn. Du kan samtidig skille dig af med dine overskabe for at skabe endnu mere luft. Den stilrene kogesektion i mørke materialer vil i stedet efterlade et innovativt og minimalistisk look.

Du kan måske mistænke, at det innovative system, som sparer plads udadtil i rummet til gengæld må kræve plads et andet sted. Det er dog ikke tilfældet. Systemet fylder ikke meget i underskabet, men efterlader masser af rum til dine køkkenredskaber.

© Siemens

Æstetisk funktionalitet

Udover de mange design- og rummæssige fordele, bidrager kogesektionen til, at din madlavning bliver nemmere og smartere. Kogesektionen er nemlig lavet med to flexInduction-zoner, der enten kan anvendes som en stor zone eller opdeles til to almindelige kogezoner. På den måde kan du altid matche og opvarme hele din gryde eller stegepande uanset form og størrelse.

Lavere energiforbrug, større effektivitet

Den unikke motor i emhætten er kulfri, hvilket giver emhætten et betydeligt lavere energiforbrug, længere holdbarhed, større effektivitet og et lavere lydniveau end traditionelle emhættemotorer med kul. En usynlig og integreret sensor i emhætten justerer automatisk udsugningen på emhætten efter mængden af damp og os. Når du er færdig, sættes emhætten på automatisk eftersug, til alle dufte er væk, og slukker herefter automatisk.

Du kan få lov at prøve Siemens inductionAir og alle deres øvrige studioLine-produkter i 150 dage. Hvis du ikke er tilfreds, kan du få pengene tilbage. Priserne begynder fra 26.299 kr.

Læs mere om det her.