Skab et nyt look i køkkenet med fine greb

Nye greb til køkkenlågerne kan være løsningen, hvis du trænger til forandring i dit køkken. Vi har samlet en række flotte greb, du kan købe, og de sejeste ideer til de hjemmelavede slags, der kan gøre dit køkken helt unikt.

Greb til køkkenlåger

Smukke køkkengreb vil forny dit køkken

Køkkenet er et af de vigtigste rum i boligen. Du bruger mange timer her i løbet af en dag, og derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Synes du, at dit køkken kunne trænge til en opgradering, så kan det være, at du skal overveje at skifte greb på køkkenlågerne.

Med smukke håndtag til køkkenlågerne, kan du give dit køkken et helt nyt liv. Nye greb kan nemlig forandre dit køkken mere, end du tror, og her kan du virkelig lege, for greb fås i alle farver, former og materialer: Guld, kobber, læder, sten, krystal - der er mange muligheder.

Du kan også vælge at kaste dig over køkkengreb som dit næste DIY-projekt. Der findes nemlig sjove ideer til de hjemmelavede af slagsen, der kan give dit køkken ekstra meget personlighed.

Læs med her og se vores favoritgreb – både dem du kan købe, og dem du kan lave selv.

greb til køkkenlåger kobber

Rio 128 antik kobber, 164 mm, fra Grebkompagniet til 105 kr. – kan købes her.

© @Grebkompagniet

Køkkengreb i kobber

Hos Grebkompagniet kan du finde greb i alle mulige forskellige materialer, former og farver. Blandt andet er disse flotte køkkengreb i kobber et godt bud, hvis du vil give dit hvide køkken et råt twist.

Greb til låger med easyluk

Greb habit sort, 30 mm, fra Grebkompagniet til 47 kr. – kan købes her.

© @Grebkompagniet

En smuk detalje til dine grebsfrie skuffer

Har du grebsfrie skuffer i dit køkken, kan der faktisk være god grund til at overveje at investere i nogle alligevel. Se fx hvordan disse flade, detaljerede greb er med til at give de hvide, almindelige skuffer et mere spændende og stilrent look.

Greb til køkkenlåger retro

Skuffegreb i messing, 75 mm, fra Genbyg til 53 kr. – kan købes her.

© @Genbyg

Retro greb til køkkenlågerne

Disse retro greb er perfekt til dig, der gerne vil have et anderledes look i dit køkken. Hos Genbyg kan du også købe brugte greb til dine køkkenlåger, der kan give dit køkken et historisk og endnu mere retro twist.

stål greb til køkkenlåger

Øverst Pull-bar stål, fås i tre størrelser, fra Buster and punch fra 350 kr. – kan købes her.

Nederst T-bar i stål, fra Buster and punch til 300 kr. – kan købes her.

© @Buster and punch

Stilede stålgreb til køkkenlåger

Disse stålgreb er meget stilrene og moderne, og kan give dit køkken et sejt, industrielt look.

klassiske køkkengreb

Messing greb, 142 mm, fra Retrovilla til 90 kr. – kan købes her.

© @Retrovilla

Klassiske køkkengreb

Disse, meget klassiske, messinggreb fra Retrovilla er helt enkle og kan passe ind i de fleste hjem. Perfekt til dig, der ønsker et afdæmpet og roligt udtryk.

Køkkengreb træ

Knopp circum egetræ, 48 mm, fra Villahus til 75 kr. – kan købes her.

© @Villahus

Knopper og greb i træ

Der er en speciel lethed over disse træknopper fra Villahus. Det lyse egetræ er tidsløst og kan gå til de fleste farver.

greb til køkkenlåger Ikea

Bagganäs knop, 21 mm, fra Ikea til 29 kr. for 2 stk. – kan købes her.

© @Ikea

Greb til køkkenlåger fra Ikea

Hos Ikea kan du også købe greb til dine køkkenlåger. Fx disse stilede og elegante guldknopper der lynhurtigt kan pifte dit køkken op – og så er de tilmed billige!

Messing greb til køkkenlåger

Messinggreb, 24 mm, fra andshufl til 350 kr. – kan købes her.

© @andshufl

Messing greb til køkkenlåger

Prøv noget anderledes end du er vant til, næste gang du skal vælge køkkengreb. Vi er vilde med de kantede og lækre slags fra andshufl i messing – sikke en bemærkelsesværdig detalje i køkkenet!

knopper og greb

Knop i mat messing, 30 mm, fra Genbyg til 115 kr. – kan købes her.

© @Genbyg

Feminine og romantiske køkkengreb

Bliv inspireret af et romantisk landkøkken fra 60'erne, og miks disse matte knopper med farvede køkkenlåger, eller hold det feminint og roligt ved at mikse dem med klassiske hvide låger – vi forestiller os, at begge ting vil se hammer godt ud.

Porcelænsknop til køkkenlåge

Mat porcelæns knop, fås i fem størrelser og elleve farver, fra Anne Black fra 60 kr. – kan købes her.

© @Anneblack

Farvede køkkengreb

Gav din bedre halvdel dig ikke lov til at male køkkenet i din yndlingsfarve? Knopperne fra Anne Black findes i elleve forskellige farver, og der er derfor rig mulighed for, at du kan få din yndlingsfarve implementeret diskret i køkkenet. Farvede køkkengreb kan tilføre dit køkken masser af personlighed og virkelig vise, hvem du er.

sorte greb til køkkenlåger

Bell antik mat sort, 42 mm, fra Grebkompagniet til 59 kr. – kan købes her.

© @Grebkompagniet

Sorte greb til køkkenlåger

Sorte greb eller knopper giver et afdæmpet look og passer til de fleste typer køkkener. Gå efter dette, hvis du trænger til fornyelse, men ikke ønsker at køkkengrebene skal være alt for meget i fokus. Desuden er der en speciel synergi over køkkenet, hvis bordplade og amatur også er sort som her på billedet – wauw!

DIY køkkengreb

Gør køkkenet personligt ved at finde de helt rigtige håndtag eller greb til køkkenets skabslåger. Det kan du også gøre, ved at lave dem selv! Vi er vilde med de lidt sjove udgaver af køkkengreb, der skiller sig ud fra mængden og gør køkkenet unikt. Dette kunne eksempelvis være greb lavet af konkylier, sten eller læder. De kan endda også laves af børnenes aflagte legetøj!

Se nogle af de fine DIY ideer herunder.

PSST her kan du få 6 tips til at pifte dit køkken op billigt.

DIY lædergreb til køkkenlågerne

Giv dine køkkenlåger et naturligt og råt look, ved at lave greb af læder til dine køkkenlåger. Du kan både skrue dem i på langs, eller lave dem som små "kroge" – nem og en fin detalje!

De sjove køkkengreb

Har du nogensinde overvejet at bruge dine børns plastikdyr som greb til låger? Det havde vi heller ikke! Med en gang spraymaling og superlim, kan du nemt forvandle dem til de fineste greb, der med sikkerhed vil gøre dit køkken helt unikt.

Greb af skaller

Brug de flotteste skaller fra stranden som greb på køkkenlågerne – du kan både male dem, eller bruge dem som de er. Det kan være med til at give køkkenet et romantisk touch, der fx vil passe perfekt til sommerhuset!

Køkkengreb af sten

Du kan også vælge at bruge de flotteste sten, du har fundet på stranden som køkkengreb. Med en klat lim og en skrue er det en super simpel måde at lave dine egne greb på.