Spar tid på både madlavning og rengøring med denne geniale tilføjelse i køkkenet

Med en dampovn med ovnfunktion kan du både dampe, stege og bage – og desuden vinke farvel til en af hjemmets mere krævende rengøringsposter.

© Miele

Indkøb, madlavning, opvask. I hverdagens travle aftentimer kan familiemiddagen nemt komme til at blive en tidssluger af dimensioner! Når kødet skal grilles, kartoflerne ovnsteges og grøntsagerne dampes i gryde, bliver selv en simpel aftenopskrift hurtigt til et større projekt.

Men heldigvis findes der et særligt køkkenredskab, som gør madlavningen markant lettere. Lad os præsentere dig for Mieles dampovn med ovnfunktion: Den multifunktionelle ovn fra Miele, som både kan dampe, stege og bage, så du kan komme nemt i mål med dine retter.

© Miele

Det velsmagende valg

Til den travle hverdag, kulinariske weekendprojekter eller større selskaber. Mieles nye dampovn med ovnfunktion hjælper med til at skabe velsmagende måltider på en helt enkel måde – og med den bedst mulige smag. Med ovnens DualSteam-teknologi kan du dampe dine råvarer jævnt og tilberede maden, som familien foretrækker den. Desuden sørger den skånsomme teknologi for at bevare rettens vitaminer og mineraler, ligesom ingrediensernes naturlige smag træder kraftigt frem.

Foruden den innovative dampteknologi indeholder ovnen alle traditionelle ovnfunktioner, der gør den til det ideelle valg til børnefamilien. Brug grillfunktionen til den sprøde skorpe, tilbered lasagnen med et gyldent, jævnt resultat, eller bag weekendens morgenboller til perfektion.

© Miele

HydroClean – ovnen, der renser sig selv

Har du i dit stille sind ønsket dig en ovn, der bare ville rense sig selv, så du slap for at bruge din dyrebare weekend i køkkenet med svampe og boblende sæbe? Nu er dit ønske gået i opfyldelse. Mieles nye dampovne med ovnfunktion er nemlig udstyret med den selvrensende HydroClean-funktion. Den innovative teknologi sørger for, at ovnen kan rengøre sig selv efter brug. Tilsæt blot HydroCleaner-sæbe fra Miele og tryk på knappen – så har du en skinnende ren ovn, næste gang du skal lave mad.