Termometer til julens godter

Få hjælp til den perfekte overtrukne chokolade med Blomsterbergs infrarøde termometer.

4. november 2014 af Mette Seerup

Juletiden nærmere sig med hastige skridt. En højtid hvor mange familier mødes i køkkenet for en hyggestund, mens julens godter bliver hjemmelavet. Og hvad er bedre end konfekt og hjemmelavet overtrukket chokolade? Mange oplever dog, at netop chokolade kan være svært at arbejde med, og her ligger problemet oftest i, at chokoladen ikke har den rette arbejdstemperatur.

Ligegyldigt hvor mange penge du har valgt at smide efter chokoladen, vil du opleve, at den bliver grå og mat, hvis ikke den opnår den rette temperatur i udarbejdelsen. Chokolade består af en såkaldt krystalstruktur, og opnås den rette temperatur ikke, vil krystallerne indtage forskellige strukturer, som gør overfladen uens og besværlig at arbejde med.

For at afhjælpe problemet og hjælpe dig på rette vej i produktionen af hjemmelavede julelækkerier, lancerer bageguruen Mette Blomsterberg dette efterår et infrarødt termometer, som gør det nemt at opnå den ideele temperatur.

Blomsterbergs termometer leveres med et målespyd og ledning, hvilket giver mulighed for også at anvende det under kødstegning. Det infrarøde termometer er i butikkerne nu, forhandles i førende isenkrammere og koster 399,95 kr. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...