Kom med til eksklusivt event i Skuespilhuset

I samarbejde med Rosendahl inviterer vi til et eksklusivt event i Skuespilhuset d. 20. oktober.

13. september 2014 af Mette Seerup

Mangler du inspiration til bordopdækningen, og er du kørt fast i den samme klassiske opdækning, hvad enten der er tale om sønnens fødselsdag eller middag med vindenderne?
Så kom med til vores læserevent i Skuespilhuset i København d. 20. oktober fra kl. 17-19.15 , og hent ny inspiration fra vores tre stylister.

De tre stylister på aftenen må betegnes som et alsidigt team, og består af vores egen kreative stylist Camilla Høeg Gade, som garanterer et bord med farver og DIY-projekter, illustrator Sofie Børsting, som vil levere et bord med botanik og inddrag naturen i sin opdækning, samt modechef hos Stylista, Camille Berner, som lover en minimalistisk opdækning, der emmer af luksus.

Ud over de tre bordopdækninger, vil de anerkendte kokke fra Skuespilhuset give tips til, hvordan du gør hverdagens retter lidt mere delikate og spændende.

På selve aftenen vil der blive serveret lette snacks, køre en Instagram-konkurrence og som afslutning vil I få udleveret goodiebags til en værdi af 500 kr.

Prisen for arrangementer er 269 kr. pr. person. Du kan tilmelde dig alene eller med en ledsager Tilmelding sker på [email protected] senest d. 6/10, hvorefter du vil modtage besked om betaling.

 

 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...