Dæmp lyden på kontoret med design i verdensklasse

Lydisolering lyder måske ikke som det mest saftige emne. Men det kan det hurtigt blive, hvis du ved hvilke stilfulde designløsninger, du kan pryde kontorlandskabet med.

Lydisoleret kontor
© DEKO

Der er rigtig mange gode grunde til at gå lidenskabeligt op i lydisolering i virksomheden eller institutionen. I kontorlandskabet er lydisolering helt essentielt for, at man kan koncentrere sig og gøre et godt stykke arbejde - og det vil i sidste ende vise sig på bundlinjen.

Men faktisk kan du også gå op i lydisolering på grund af det rent designmæssige. I 2022 findes der nemlig nogle ret fantastiske (smukke, rå og elegante) løsninger på lydisoleringen. På den måde kan du komme i mål med et både praktisk og æstetisk resultat.

Skab et lækkert landskab på kontoret med lydisolering

Det er bare sjovere at dæmpe lyden og få styr på akustikken, når man kan gøre det på en flot og appellerende måde. Dét har et firma som DEKO helt styr på. Her har indretningsentreprenørerne dedikeret sig til at skabe lydisolerende glasvægge og lofter, som får folk til at spærre øjnene op.

Af samme grund er DEKO blandt Skandinaviens førende udbydere indenfor lyddæmpende løsninger til erhverv og institutioner. Produkterne klæder kontorlandskabet såvel som møde- og konferencelokalet. Og mulighederne for design er stort set endeløse.

Forkæl øjet med disse sjove idéer til lydisolering

God lydisolering forkæler ikke bare øret, det kan også være ren forkælelse for øjet. Det er det selvfølgelig kun, hvis løsningen er udført på en smuk og kreativ måde. Det er heldigvis nemt at komme i mål med i dag, hvor markedet rummer nogle ret utrolige muligheder.

For at give et eksempel kan kontorlandskabet få et råt og industrielt udtryk med store New Yorker-vinduer med sort ramme og sprosser. Vinduerne kan bruges til at dele rummet, så den lydisolerende glasvæg forbedrer akustikken.

Lydisolerende glasvæg i hot pink eller turkis?

Du kan overveje at berige virksomheden med en lydisolerende og brandsikker væg i farvet glas. Det kan virkelig få kunderne til at spærre øjnene op og huske dit brand. Så er spørgsmålet bare, om virksomhedens profil passer bedst til hot pink, dyb rød eller klar turkis?

Der er mange andre skønne muligheder for at lydisolere med stil. Eksempelvis kan du opsætte et rum i rummet – fx et rundt glasrum, hvor akustikken til møder og lignende er helt i top.

Du kan også vælge en glasvæg med mønster, tekst eller print eller måske en smart foldevæg. Er du til de mere diskrete løsninger, kan du gå med en klar eller matteret glasvæg eller et lydisolerende loft.

Få hjælp til alt fra rådgivning til opsætning

Det behøver ikke være svært at få styr på akustikken. Faktisk kan du få hjælp til det hele lige fra den første spæde rådgivning til eksekvering af projektet. Det kan være en stor hjælp, hvis du ikke er den store handyhaj, eller du mangler gode designidéer.

Fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise er alt sammen tilgængeligt på markedet. Du kan vælge den løsning, der passer til dig. Hernæst er det bare at nyde den gode lyd og det smukke syn.