© Magnus Klitten

Stemningsfyldt kontor på to kvm

Phillipa fik udnyttet en lille krog til et praktisk kontorhjørne med fine farver og iøjnefaldende kontraster.

9. februar 2015 af Sidsel Zachariassen

Phillipa er så heldig at have en stor entré med masser af muligheder - hun har bare lidt svært ved selv at få øje på dem. Bolig Magasinets stylist, Sidsel Zachariassen, ser til gengæld straks en mulighed for at lave det minikontor, som Phillipa har brug for, ved siden af det store skab. 

I skabet får familiens fire medlemmer hver et par hylder, og ud fra skabet bliver der sat en mdf-plade op på lister, så der kun skal monteres ben i den ene ende af bordet. For at få det gamle skab til at se mere hyggeligt ud monteres lister på ydersiden, og skabet bliver malet i en varm grå. hver person i familien får også sin egen opslagstavle, og en gammel stol malet i en kontrastfarve fuldender stilen i familiens nye kontor. 

"Jeg synes, det er supersmart med en opslagstavle til hver af os, og så er jeg ret glad for det nye look, skabet har fået. Det havde jeg aldrig fantasi til selv at finde på," siger Phillipa. 


HJEMMELAVET OPSLAGSTAVLE

Lav tavlen af blødt træ som fx østefiner, som du enten sømmer eller hæfter stof på. Arbejd diagonalt, så stoffet ikke kommer til at rynke, og husk at trække godt i stoffet, så det ikke rynker.


3 X KULØRTE TREMMESTOLE 

Stol, 'Comback', designet af Patricia Urquiola, fås i otte farver, h 100 x b 58 cm, 2.910 kr., Kartelle v/royal-design.dk. 

Metalstol, 'Downtown', fåsi fem farver, h 85 x b 44 cm, 259 kr., Nordal. 

Pindestol i massiv lakeret bøg, fås i ni farver, 1.245 kr., Farstrup.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...