Stillebens hemmelige kontor

Mød de to kvinder bag interiørbutikken Stilleben, der i 13 år har samlet på dansk keramik og læst hinandens tanker. De nyder hverdagen i deres kreative hule, hvor det vigtigste er hinanden og et( billede af et) gardin.

13. maj 2015 af Malene Helledie

HVAD VILLE I REDE, HVIS DET BRÆNDTE?  
Hvis kontoret brændte ville vi redde hinanden og vores unikke samling af dansk keramik , som vi har samlet igennem de sidste 13 år. Vi ville nok også redde vores computere og gardinbilledet af Per Bak Jensen som vi lige har købt. Det minder os om at vi ,efter mange år med fokus på butikken nu endelig har fået et sted hvor vi kan trække gardinerne for og få lavet en masse design.

HVILKEN ROLLE HAR DITTE I JERES SAMARBEJDE?
Ditte er den mere visuelle, spontane, kreative . Det er eksempelvis hende der står bag vores  instagram- det er hendes ideer og opstillinger som er grunden for profilen og vores mange følgere.

HVILKEN ROLLE HAR JELENA I JERES SAMARBEJDE?
Jelena er den mere sproglige og analytiske iværksætter. Det er hende som slår den sproglige tone an i netshoppens tekster, designprofiler og nyhedsbreve. 

Når vi designer i vores kreative hule “kontoret”…flyder vores kompetencer mere sammen til et fælles æstetisk sprog, som nærmer sig tankelæsning. Det er ret intuitivt og ofte meget ulogisk….heldigvis er vi helt enige om at det gir mening for os.

HVORNÅR VIDSTE I, AT I VAR GODE FØRSTE GANG?
Det første produkt vi designede sammen var den stribede Omaggio vase for Kähler. Dengang vidste vi  ikke hvor vigtig den ville blive for os- men det var en drømmestart, og gav os fornemmelsen af at vi har en god forståelse af hvad der fungerer rent kommercielt.

HVORDAN SER JERES DRØMMEHUS UD?

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...