Lækkert sammenklappeligt bord til de små hjem

Hay og Scholten & Baijings har sammen designet et fantastisk sammenklappeligt bord, som passer perfekt ind i de små hjem.

Tilt Top Table fra Hay og Scholten & Baijings

Hay er i dag en af Danmarks største designvirksomheder – og kan nu præsentere en spændende ny serie, som er designet og skabt sammen med den kendte hollandske designduo Scholten & Baijings.

Hay har altid været forgangsløber for de nyeste trends og design - og denne serie er ingen undtagelse. Kronen på værket er det flotte sammenklappelige bord, som er essentiel i alle små hjem.

En nyfortolkning

Tilt Top Table er en nyfortolkningen af et hollandsk spisebord fra 1700-tallet. Scholten & Baijings blev inspireret af det gamle bords funktionalitet og diskrethed, og fik heraf ideen til at modernisere og optimere det gamle bord. Resultatet blev Tilt Top Table, som Hay har sat i produktion.

Det funktionelle bord er perfekt til hjemmet, hvor pladsen er trang og funktionaliteten i højsædet. Tilt Top Table er foruden at være funktionel også meget moderne i sit udtryk. Bordet er udført i pulverlakeret stål og fås i et udvalg af fede farver.

Det moderne sammenklappelige bord er unikt, da det både er pænt når det er slået op og er nede.