Brug lamper og belysning i din indretning

Mangler du inspiration til en ny loftlampe, bordlampe, gulvlampe eller væglampe, så kan du finde det her på boligmagasinet.dk. Men du kan ikke kun læse om lamper i forhold til det æstetiske. Du kan også læse om, hvordan du køber de bedste pærer, laver praktisk belysning eller om gadgetlys. Derudover kan du finde ideer til dekorative løsninger, som skaber ekstra personlighed og blikfang i dit hjem. Alt vi ved om lamper, og vores bedste tops og tricks, kan du finde her og nemt bruge til at indrette dit hjem med.

Kendte og klassiske design lamper

Du kan desuden læse artikler om de kendte og klassiske lamper: PH lamper, pendler og rispapirlamper. Se, hvordan de klassiske designerlamper bliver brugt i indretningen. Og følg med i lampe nyheder fra kendte brands som Kähler, Louis Poulsen og Axel Wedel-Madsen.

De nyeste lampetrends

Vi følger med i de hotteste trends indenfor lamper og belysning - og guider dig til, hvordan du selv kan bruge lamperne i dit hjem. Vi inspirerer dig til, hvordan du kan hænge lamperne op og selvføgelig, hvor du kan købe dem.