5 dekorative lamper, der skaber det perfekte lys i alle hjemmets rum

Lyset i dit hjem er prikken over i'et for både stemningen og indretningen. Se fem lamper, der kan pifte din bolig op.

Ilva lampe
© Ilva

En lampe er meget mere end blot en lyskilde. Udover at være funktionel kan den nemlig bruges som et dekorativt møbel, der kan være med til at pifte din indretning op. Du kan også bruge lamper til at skabe zoner i dit hjem, så du kan skabe flere afdelinger i samme rum. Få fem bud på lamper til dit hjem.

Hygge i øjenhøjde

Med Logina lampen kan du skabe ekstra hygge på din skænk, natbord eller i din vindueskarm. Lampen har en røgfarvet glasskærm og et sort metalstel, der gør den smuk at se på, også selvom den ikke er tændt.

Find lampen her.

Ilva lampe
© Ilva

Elegant gulvlampe

Rico gulvlampe kan bruges som en ekstra lyskilde i din stue. Lampen er med sit slanke design også et dekorativ møbel, der er oplagt til at skabe et hyggeligt lys over eksempelvis dit sofaområde.

Find lampen her.

Ilva lampe
© Ilva

Kreativ belysning i forskellige højder

Er du vild med alsidighed i dine møbler? Så kan Townshend spisebordslampe være et et godt match til dig. Her kan du nemlig selv justere længden på ledningerne, som det passer dig bedst. Lampen består af en egebjælke med 6 sorte metal pendelophæng og sort ledning.

Find lampen her.

Ilva lampe
© Ilva

Praktisk læselys

Det er vigtigt at have det rette lys, når du skal læse en bog i din lænestol eller i sengen. Med Ball Lampen får du en flot og ikke mindst praktisk lampe med med hylde, USB tilslutning og sort tekstilledning. Lampen findes i både sort og hvid.

Find lampen her.

Ilva lampe
© Ilva

Arbejdslys i forskellige størrelser

Har du et arbejdshjørne i dit hjem, er det vigtigt med et godt lys. Med Hobby bord- og gulvlampen kan du indrette dig, som du vil og skabe det perfekte hjemmekontor. Lamperne findes i forskellige farver.

Find lamperne her.

Ilva lampe
© Ilva