60'er inspireret elegance fra Normann Copenhagen

Med inspiration hentet fra retro radioer og hi-fi-udstyr har designer Simon Legald skabt Normann Copenhagens nyeste serie af lamper Amp.

Det er ikke altid nemt for en designer at definere, hvad der har været inspirationskilden til hans værker. Med designet af Normann Copenhagens nye lampeserie Amp er det dog en helt anden sag. Designeren Simon Legald ved præcis, hvor inspirationen til de karakteristiske lamper kommer fra.

Ideen til lampen opstod en dag, hvor Simon Legald var i gang med at sætte en gammel radio i stand. Her blev han fanget af det smukke lys en rørforstærker udsender, og med sit ovale formsprog og pærerens gyldne skær, har Amp tydelige reference til radioreservedelen.

Amp er udformet i naturmaterialerne; skrøbeligt glas og robust marmor, hvilket giver den tubeformede lampe en effektuld kontrast. Den elegante pære giver en naturlig og varm glød gennem det guld- eller røgfarvede glas. Lampens marmorfatning fås i både sort og i tidens hotte jadegrønne farve.

Amp lampen fås som pendel i to størrelser til 799, samt som bordlampe til 1.499 kr.

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Bolig Magasinet garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer.