Den nye lampeserie 'Damn Fashionista' er et must i din indretning

Lampefirmaet 'Watt a Lamp' har i samarbejde med designbrandet 'Design by Us' skabt en lampeserie, der går hånd i hånd med tidens trend.

8. februar 2017 af Martine Jacobsen

Watt a Lamp x Design by Us

Det, nye danske lampefirma Watt a Lamp, har indgået en samarbejde med Design by Us. Samarbejdet er med henblik på, at lave en ny lampeserie. Lampeserien skal både appellere bredt og være eksklusiv i sit udtryk, samtidig med at den skal passe ind i tidens trend. Lampeserien Damn Fashionista blev derfor skabt.

© Watt a lamp

Kollektionen

Lampeserien Damn Fashionista passer perfekt til den art deco-stil, der lige nu dominerer i indretningen. Kollektionen fra Damn Fashionista er eksklusive lamper med en stilrigt udtryk.

Lampeserien består både af bord-, gulv-, og væglamper samt pendler. 

Lampeserien er produceret i populære materialer som messing, facetslebent glas og marmor. Alle lamperne er unikke på hver sin måde, ved brugen af de forskellige materialer.

© Watt a lamp

Sådan indretter du med Damn Fashionista

Gulvlampe

Gulvlampen er ideel som belysning i et hjørne i din stue. Lampen giver rummet en rolig belysning, samtidig med at den er dekorativ. 
Gulvlampens størrelse er 30 cm i diameter. 3490 kr.

Pendel

Pendelen fra Damn Fashionista findes i to forskellige størrelser. Du kan benytte den store pendelen som spisebordslampe, og den lille pendel til at hænge ned fra loftet af, i et hjørne i din stue.
Størrelsen på den lille pendel er 15 cm. i diameter. 1490 kr. Den store pendel er 30 cm. i diameter. 2690 kr.

Bordlampe

Bordlampen fra Damn Fashionista kan benyttes som en natlampe, eller stå på et sofabord og give lys til dit favorit læsehjørne.
Bordlampens størrelse er 30 cm. i diameter. 2990 kr. 

Væglampe

Væglampen kan anvendes som natlampe, og kan give et eksklusivt udtryk til dit soveværelse. Væglampen kan også pryde sovehjørnet som læselampe.
Væglampens størrelse er 15 cm. i diameter. 1690 kr. 

© Watt a lamp

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...