© popuplighting.com

Dyrelamper på en helt ny måde

Lad dig ikke snyde af lampernes minimalistiske udtryk. Med et tryk på kontakten forvandler lamperne sig fra klassisk design til lysende dyr.

6. december 2016 af Kathrine My Poulsen

Hvis man blander enkel design med en stor portion fantasi, må resultatet blive disse unikke lamper fra den israelske designer, Chen Bikovski. Lamperne er ikke bare æstetisk smukke, men gemmer på lidt af en ”wow-effekt”.

I slukket tilstand fremstår Bikovskis lamper minimalistiske og enkle i udtrykket, men så snart pærerne tændes transformeres de til magiske kronhjorte og påfugle, som lyser rummet op. Lamperne er derfor både et kunstværk til væggen og en lyskilde på samme tid.

Kunstværk, væglampe og påfugl i et.
Kunstværk, væglampe og påfugl i et.

Lamperne fås både i pap og i aluminium.

© popuplighting.com

Bikovskis inspiration er hentet fra designeres barndomsminder og kærlighed til pop-up bøger. På popuplighting.com beskriver hun, hvordan en hel fantasiverden åbnede sig for hende, hver gang hun som barn gik på opdagelse i pop-up bogens hemmelige univers. 

Med barndommens bogopdagelser og forkærligheden for hemmelige, magiske verdener har Biskovski skabt disse lamper, hvor funktionalitet møder kunst. 

© popuplighting.com

Du kan selv pynte væggene med de fantasifulde, som kan købes på popuplighting.com og Amazon. Priser fra 485 kr.

© popuplighting.com

Lamperne fungerer fint på børneværelset, kontoret eller i et andet rum, hvor du både mangler en ekstra lyskilde og samtidig har vægplads, der kan bære et lille kunstværk.

© popuplighting.com

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...