Madglæde i karakteristiske farvetoner

VISSEVASSE har bevæget sig væk fra storbyens larm og ind i de hjemlige gemakker, og giver dig efterårets fineste kunst til køkkenet.

5. november 2014 af Mette Seerup

ViSSEVASSE har fået danskerne til at forelske sig i genkendelige motiver fra bybilledet over hele Skandinavien. Dette er sket med udgangspunkt i plakatkunstner Dorthe Mathiesens sikre deco inspirerede farvepalet og smukke 1930’er æstetik.

Dette efterår har Dorthe Mathiesen bevæget sig indendøre, og taget de mere nære motiver til sig. Efterårets motiver kredser stadig om det nordiske, men denne gang er det det nordiske køkken, der med et sikkert grafisk greb, er blevet behandlet med kunstnerens kærlige hånd.

Det gastronomiske projekt har resulteret i syv madplakater, som i sit udtryk vækker tydelige referencer til den særlige farvegraduering, vi elsker ViSSEVASSEs mange motiver for. Madplakaterne er rå og enkelte, og illustreret er de mest basale grøntsager fra madlavningen, hvilket gør plakaterne ideelle som et dekorativt og sprælsk indslag over køkkenbordet.

Plakaterne kommer i te størrelser; 15x21 cm, 30x40 cm og 50x70 cm til henholdsvis 40 kr., 195 kr. og 350 kr.

Se de flotte plakater her:

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...