Medinilla Magnfica er navnet på planten, du kommer til at sukke efter snart

Vi kan ikke få nok af planter og farven lyserød - og vi har på fornemmelsen, at I har det på samme måde!

Planter på lyserød baggrund
© iStock

Medinilla Magnfica - Den perfekte kombi

Der er to ting, vi ser gang på gang i boligindretningen for tiden, og det er grønne planter og lyserøde elementer.

Begge ting fungerer suverænt hver for sig og bidrager med liv og farver i hjemmet, men noget, der forener det grønne og det lyserøde på fineste vis, tør siges, at slå alt andet ud af kurs.

Der findes nemlig den smukkeste kombination forenet i én plante!

Planten har det smukke navn 'Medinilla Magnfica' og består af store, grønne blade, som vi også ser hos mange af de planter, der er blevet darlings de seneste par år. Det særlige er de tunge, lyserøde blomster, der også er en del af gevæksten, som vi har kastet vores flora-kærlighed på i stor stil.

Vi ved jo allerede at lyserød er en af de hotteste trends i boligen i 2018, så Magnfica er mere end velkommen på reolen her.

Som så mange andre blomster og planter skal den have lys, men ikke direkte sollys (med undtagelse af vintermånederne). Desuden tåler den ikke total udtørring, men skal være godt fugtig i vækstperioden - altså en plante, der skal have lidt kærlighed. Men den ser bestemt ud til at være det værd!

Vil du gerne hoppe med på bølgen, kan du få fingrene i den flotte plante HER og HER. Du kan også være heldig, at finde den i din lokale blomsterforhandler.

Få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis - tilmeld dig her