© Everclassic.com

Mig og Royal Copenhagen

Mit livs fund: Chalotte Kamp Kruse, 22 år, har en stor passion for indretning og design. Hun er indehaver af bloggen www.livingbyckk.dk og elsker sit fund fra Royal Copenhagen.

15. marts 2015 af Rasmus Warnke Nørregaard fra Everclassic.com

Som bolig-blogger elsker Chalotte at gå loppemarkeder, og hun har igennem de sidste par år gjort mange gode fund. Derfor var det også yderst vanskeligt for hende at udvælge et enkelt fund, som kunne sættes i kategorien "Mit livs fund" 

Men det fund som Chalotte har været været mest lykkelig for, er et musselmalet 'halvblonde' stel fra Royal Copenhagen. Da Chalotte spottede sættet på et loppemarked i det jyske, var det lidt af en drøm, der gik i opfyldelse.

Jeg fik det til en super god pris, og det er jo også en del af et godt fund, fortæller Charlotte. Jagten er nu gået ind på at finde yderligere dele til sættet, så der til sidst er til 8-12 personer. Jeg kan slet ikke vente, til den nye loppemarkedsæson starter og komme i gang med jagten efter flere gode fund.

 

Bolig Magasinets skribent, Rasmus Warnke Nørregaard, er direktør for Everclassic.com . Her kan du gå ind og købe og sælge kunst, møbler og design

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...