"Mønstrede planter" og 4 andre tendenser, der eksploderer i 2018

Du kommer også til at møde "den femte væg", hvis du ikke allerede er helt med på, hvad det er.

Det er altid spændende at få indblik i, hvad fremtiden sandsynligvis kommer til at bringe og til det, er Pinterest behjælpelig.

Hvert år laver de en oversigt over de 100 søgninger, de tror, kommer til at vinde indpas i det nye år, og det har de også gjort for 2018 med deres "Pinterest 100: The top trends to try in 2018".

Ifølge Pinterest er det på boligfronten blandt andet "den femte væg", sildebensmønster og kæmpe kunst, der kommer på tapetet. Og mon ikke, det giver et meget godt billede af, hvad der optager de indretningsinteresserede, at kigge i retning af Pinterest? Der findes over 14 billioner pins med boligstof og hvert år stiger søgningerne på boligrelateret indhold med 75 procent!

Her får du oversigten over de 5 mest interessante søgeord, der tegner indretningen for 2018.

LÆS OGSÅ Indendørs planter der er nemme at holde.

1 "mixed metals"

Vi har ofte oplevet, at en metalart bliver udråbt til sidste nye skrig, og nu er tiden tilsyneladende kommet til at mixe de mange versioner. Søgninger på de blandede metaller er steget med 432 procent!

2 "statement ceilings"

Vi har længe været optagede af vægfarver og forskellige teksturer på væggene med alt fra kalkmaling til tapeter som fokus. Men nu er tiden måske kommet til, at det er loftet, som Pinterest kalder "den femte væg", vi skal koncentrere os om. I hvert fald er flere og flere begyndt at søge på de markante lofter i vilde farver og mønstre. Søgningen er steget med 310 procent.

3 "big wall art"

Hvor galleri- eller billedvæggen har været en evergreen på indretningsfronten længe, så er vi måske begyndt at længes efter noget lidt andet? Søgningen på stor kunst, der alene kan optage pladsen på en væg, er den søgning indenfor interiør, der er steget mest - nemlig med med 637 procent.

4 "sage"

I år er blandt andet lilla og dyb mørkeblå blevet udråbt til nye hit som farver i boligen, men ifølge Pinterest, så har brugerne deres helt egen farveagenda. De er svært optagede af den grønne nuance "sage" oversat til salvie og har søgt på det så meget, at søgninger er steget med 170 procent.

5 "patterned plants"

Vi har længe været optaget af at få store, grønne planter ind i vores hjem og det nyeste er tilsyneladende, at vi gerne vil have, at bladende skal byde på lidt mere end blot en smuk farve. De skal gerne være mønstrede. Og søgningen på den slags er steget med intet mindre end 533 procent.