Moscow Mule: den friske sommerlige drink, der helst skal serveres i et kobberkrus
Hvis du ikke har smagt Moscow Mule før, så er det på tide. Men pas på! Måske skal du have lidt mere end én, når du først har smagt den.
Historien om Moscow Mule er egentlig ganske simpel. Det handler nemlig om det, der er i den – vodkaen.
Tilbage i 1940’erne var vodka ikke en særlig populær spiritus i Amerika. Amerikanerne jokede faktisk med, at vodka betød ’forfærdelig’ på russisk, fordi ingen brød sig om det.
Men nogle kloge mænd fik fusioneret både vodka og ingefærøl, som dengang heller ikke var populært, til en skøn drink med et twist af lime. Drinken blev serveret i et kobberkrus, hvilket den til dels stadig gør, hvis du bestiller den ude.
Sådan kom Moscow Mule til verden - og nu skal du lære at lave en selv!
Det skal du bruge: 4 cl vodka
2 cl limesaft
Ingefærøl
Sådan gør du: Hæld vodka i et smukt glas – gerne et i kobber, hvis du har - og fyld det med isklumper. Pres limesaften i vodkaen og top med ingefærøl. Rør rundt.