Når køkkenrulleholdere bliver kunst

Rå materialer, designinspiration fra den industrielle verden og danskproducerede produkter i høj klasse. Velkommen til Gejst.

9. oktober 2014 af Lasse Schelbeck

Som den står der, er den mere et stilleben end en brugsgenstand. Med betonfoden inspireret af industrielle tandhjul og den elegante læderrem i toppen. Køkkenrulleholderen har i den grad fået en nyfortolkning med denne smukke version fra det danske designbrand Gejst.

Gejst er et ungt firma - stiftet af de to designere Niels Grubak Iversen og Søren Nielsen. Et af brandets særlige kendetegn er deres mod og evne til at være på forkant - og således er de netop med til at skabe tendenserne i stedet for blot at følge dem. Gejst sætter en ære i at være tæt på produkterne og følge dem fra den spæde idé til færdig produktion for på den måde at sikre høj kvalitet. Derfor foregår produktionen i Danmark.

Brandet var nomineret til prisen som året upcoming ved Design Awards 2014 - og når man ser hele deres kollektion forstår man med det samme, at denne nominering var helt og fuldt fortjent.

Se hele udvalget af Gejst-produkter på Designfund.dk her.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...