Netflix lancerer spritnyt indretningsprogram til alle, der ELSKER indretning

Ja tak! Endnu et nyt program med indretning i fokus ser Danmarks lys!

Vi har før omtalt "The Great Interior Design Challenge" som det perfekte alternativ til Den Store Bagedyst for alle, der elsker indretning.

Men et nyt program er strøget ind fra højre og truer med at vippe det af pinden, hurtigere end du kan nå at sige "afspil".

Netflix Danmark har premiere på et nyt indretningsprogram, der hedder 'Interior Design Masters', som er lavet i samarbejde med streamingtjenesten og britiske BBC Two.

Og hvor føromtalte program fokuserede en stor del på kunderelationen, er der her tale om et program, som fokuserer overvejende på selve indretningen i det deltagerne skal løse kommercielle indretningsopgaver - og kun ét enkelt privat hjem.

Dommerscoop og vilde udfordringer

Deltagernes baggrunde er vidt forskellige. De er alt fra en socialrådgiver på 54 til advokaten på 30 og sågar en indretningsarkitekt, og deres erfaring med at indrette professionelt er altså også ret forskellig.

De lægger ud med i hold at skulle indrette to udstillingshuse. Siden kommer de omkring både hotelværelser, butikker, frisørforretninger og sommerhuse og først i sidste program står de to finalister på egne ben, når de skal indrette et helt hjem.

Den af de ti deltagere, der vinder, kan underskrive kontrakt med et af Londons førende hoteller om at indrette stedets bar.

Dommeren gennem alle 10 programmer er Michelle Ogundehin, der tidligere var chefredaktør for ét af Storbrittaniens førende boligmagasiner. I hvert program får hun selskab af en gæstedommer og det er ikke bare hvem som helst! Vi lægger ud med topdesigner og mønsterentusiast Matthew Williamson og senere hen gør både Jade Jagger .

Skal du se med? Du kan få en lille forsmag i traileren nedenfor og se listen med de allerbedste indretningsprogrammer for endnu mere indretningssjov.