Normann Copenhagen leverer stilsikkert bord i cool terrazzo

Terrazzo forbindes ofte med gulve, men det spraglede materiale fungerer også fantastisk til møbler, og det beviser Normann Copenhagen med Terra-bordene.

© Normann Copenhagen

Solid og smuk terrazzo

Terrazzo-trenden er over os, og senest har Normann Copenhagen lanceret en smuk serie af borde med flotte terrazzobordplader. Serien hedder Terra, og den består af et større sofabord og et mindre sidebord, der også sagtens kan bruges som plantebord.

© Normann Copenhagen

Et materiale med muligheder

Terra er sat sammen af en terrazzoplade og bordben i galvaniseret stål, der på trods af de robuste materialer giver bordets udtryk lidt blødhed med den snoede formgivning. Bordene fås i hele fire forskellige farver, så det passer både ind i det monokrome hjem samt hos den mere farveglade.

Terra er designet af danske Simon Legald ud fra et ønske om vise folk, at terrazzo har masser af potentiale og sagtens kan bruges til andet end gulve.

© Normann Copenhagen

Unikt resultat

Legald blev interesseret i materialet efter et besøg hos en lille fabrik i det nordlige Italien, hvor det bliver fremstillet. Som et resultat af fremstillingsprocessen er hver terrazzoplade helt unik med sit eget farvespil og mønster.

Bordene kan både bruges inde og ude, da både terrazzo og stål er behandlet med et tætningsmateriale, der kan modstå vind og vejr.

Kilder: Dezeen, Normann Copenhagen

© Normann Copenhagen