Nu er der plads til romantik i soveværelset

Soveværelset er ofte et taknemmeligt rum at trylle på budget i. Se bare her, hvordan Mia og Benjamin fik forvandlet et trist, farveløst rum til den rene idyl.

En stylist elsker at lege med hvide rum - især når de må males eller tapetseres. Og da Bolig Magasinets stylist, Sidsel Zachariassen, fik at vide, at Mia og Benjamin ovenikøbet gerne ville af med de store skabe i deres soveværelse, blev de resolut fjernet. Sengen blev flyttet over til den tidligere skabsvæg, fordi et soveværelse, hvor sengen står midt i rummet, ser mere indbydende ud. Det stribede tapet og sengetæppet i mørke, varme farver giver hygge i det tidligere så upersonlige rum, hjulpet på vej af et par fine billeder og en lysestage. Også radiatoren, som især Mia var træt af at se på, er blevet pakket ind i en lidt mere moderne radiatorskjuler end de klassiske, mere romantiske af slagsen, så den passer til 60’er-huset.

„Jeg kan især se, hvad det betyder, at sengen nu har plads rundt om sig. Og så har tapetet givet en virkelig stor og dejlig forandring,“ siger Mia.

FØR

Det er lang tid siden, at Mia og Benjamin er fluttet ind i deres hus, men de mangler i dén grad at få gjort noget ved deres soveværelse.

Efter

I rigtig mange soveværelser er der en hvid væg bag sengen. Her vil en farvet eller mønstret væg virkelig gøre underværker for stemningen i rummet. Her er brugt et stribet tapet fra Ralph Lauren for at skabe et eksklusivt look. Den alternative radiatorskjuler er lavet ved at bore en masse huller i forskellige størrelser i en mdf-plade. Herefter er den monteret foran radiatoren og visuelt integreret i rummet med en fodliste.

REGNING
Sengetæppe (Hay) 1.199 kr.
Tapet (Ralph Lauren) 550 kr.
Træplade til radiatorskjuler (Silvan) 550 kr.
Hyldeknægte (Silvan) 50 kr.
Væglysestage (Menu) 250 kr.
Maling (Dyrup) 250 kr.
Lampe (Netto) 70 kr.
Vase (House Doctor) 70 kr.
Rammer (Ikea) 110 kr.

I alt 3.099 kr.

LÆS OGSÅ Sådan bygger du din egen radiatorskjuler