Derfor tror Nybyggerne-vært at årets kommende sæson bliver særligt "genial"

2023 byder på endnu en sæson af 'Nybyggerne'. Denne gang går turen til Sjælland og netop derfor har Nybygger-værten, Christian Degn, høje forventninger til sæsonen.

Nybyggerne 2023
© André Blinkilde / TV2

'Nybyggerne' har de seneste fire sæsoner foregået i Jylland, og vi skal helt tilbage til 2018, for at finde en sæson, der ikke foregik i Jylland.

Indtil i år.

Den nye sæson af det populære boligprogram rykker nemlig til Sjælland. Nærmere bestemt Hornsherred mellem Roskilde og Frederikssund.

Det fremgår af ansøgningsskemaet, potentielle deltagere skal udfylde for at melde sig i kapløbet om at blive blandt de sidste fire par, der forvandler rå betonvægge til drømmehjem.

LÆS OGSÅ Caroline og Reece vandt Nybyggerne: Sådan bor de i dag

Og netop beliggenheden spår Nybyggerne-værten, Christian Degn, giver potentiale for en ekstraordinær sæson:

"Det er jo spændende at se om alle dem, der ikke har meldt sig tidligere, fordi ‘Nybyggerne’ de seneste år har foregået i Jylland, (...) kommer ind i programmet nu. Det kunne godt blive en flodbølge af nye, gode idéer. Så jeg tror, det bliver en genial sæson," fortæller værten, Christian Degn, til HER&NU.

Vi krydser fingre for, at han får ret!

Hvornår Nybyggerne 2023 ruller over skærmen, ved vi ikke endnu.

Men én ting er sikker: vi sidder som altid klar til dække programmet, dele guides til de gode idéer og finde svar på spørgsmålene, du sidder tilbage med.

LÆS OGSÅ Sådan boede Heidi og Lasse, inden de flyttede ind i vinderhuset