Nybyggerne på TV2: 3 ting er ændret i den kommende sæson

Så er det snart nybygger-tid!

© TV2

Det herlige boligprogram vender tilbage 6. februar på TV2, men i år er der nye boller på suppen i ’Nybyggerne’. Tre nye for at være helt præcis.

Seks, ikke fire

Der starter ikke blot fire, men seks par, som til at begynde med skal dyste om at blive de fire udvalgte, der rykker videre til at indrette et nybyggerhjem.

Årsagen til, at der i år er fundet seks par er et forsøg på, at skærpe kreativiteten i programmerne, når der skal indrettes forklarer Stine Lundbak Ravn, programredaktør på TV2, til tv2.dk.

  • Første program handler i år om at finde frem til, hvem der har det, der skal til for at kalde sig "nybygger". Det betyder, at vi allerede fra start stiller høje krav til parrenes evner, fordi vi tror på, at det er med til at højne det kreative niveau, siger hun.

De seks par får i alt 24 timer til at indrette et rum og overbevise dommerne om, at de skal være blandt de fire, der rykker videre.

© TV2

Ny dommer og intet hus

Og som et andet af de i alt tre nye elementer i årets sæson, skal vi stifte bekendtskab med en ny dommer.

Simon Schack er bygningskonstruktør og har en baggrund som tømrer og skal være det håndværksmæssige modstykke til Mette Helena Rasmussen, der som dommer fokuserer mere på indretning og kreative løsninger i kraft af sit virke som interiørstylist.

Som sidste ændring skal parrene i år ikke indrette et hus, men derimod en lejlighed. De befinder sig i Hedehusene tæt på Roskilde og står til en værdi af 3,4 mio. Det er altså første gang, at parrene ikke kan vinde et hus, men en lejlighed.

Mød de seks par her.

Skal du se med?