Nybyggerne på TV2: Mød de 6 par fra den nye sæson

Hvem vil du gerne se gå videre til at indrette en nybyggerbolig?

Så er det snart tid! 6. februar ruller 'Nybyggerne' over skærmen væbnet med malerruller og maskiner en masse.

I år deltage ikke blot fire, mens seks par i første afsnit af boligprogrammet. Her skal de bevise, at de er værdige til at rykke videre til at indrette deres egen bolig fra bunden. Det skal de gøre med 15.000 kroner på 24 timer, når de får til opgave et indrette et hobby-rum i ét af seks identiske værelser skab til lejligheden i en stor hal på Papirøen i København.

Her kan du møde de seks forskellige par og høre, hvad deres baggrund og vision er.

© TV2

Charlotte, 26, og Fredrik, 28, Aarhus

Baggrund: Charlotte læser antropologi og Fredrik læser til lærer. Begge er jyder, men drømmer om at slå sig ned på Sjælland, hvor de har søskende boende. Ingen af dem har de store håndværksmæssige erfaringer og regner med at klare sig igennem konkurrencen på deres optimisme.

Stil: Hygge er nøgleordet i parrets indretning, der også trækker tydelige referencer til bohome-stilen med planter, jordfarver og vævede tekstiler. Indretningen krydres med genbrugs- og rejsefund og så mener de, at soveværelset er det vigtigste rum.

© TV2

Andrea, 26, og Mads, 27, Amager

Baggrund: Parret har været kærester i et års tid og er ved at totalrenovere en nykøbt lejlighed. Deres tilgang til håndværket bærer præg af deres baggrund. Mads er nemlig bygningskontruktør og særligt perfektionistisk, hvor Andrea, der arbejder med salg, tager det som det kommer og er fuld af idéer.

Stil: Deres stil er nordisk og rå, og de elsker at lave gammelt til nyt. Farver skræmmer dem ikke, og de satser på at lave plantevægge i flere af rummene, ligesom de drømmer om en hjemmelavet sofa og en seng, der hænger i reb.

© TV2

Mike, 24, og Thomas, 27, Randers

Baggrund: Mike drømmer om at begynde på studiet som indretningsarkitekt til sommer, og Thomas er uddannet pædagogisk assistent. Sammen har de dannet par i 5 år og adskiller sig ved at være hhv. handy idémand og struktureret projektleder, når de skal i gang med arbejdet.

Stil: I hjemmet i Randers har de intet mindre end 80 planter og selvfølgelig skal stilen føres videre. Desuden er de begejstrede for både teak og loppefund og ikke for fine til at stikke snuden forbi en omgang storskrald for at gøre et fund.

© TV2

Bente, 61, og Michael, 64, Kerteminde

Baggrund: Billedekunstneren Michael og miljøingeniøren Bente har været sammen i 43 år og har både børn og børnebørn, der bor på Sjælland. Når de skal kæmpe for et nybyggerhjem tættere på familien bliver det med Michael som den kreative og Bente med overblikket.

Stil: De går efter en enkel stil, hvor der er plads til både arbejde og fest. Begge elsker kunst alle former og vil desuden gerne lægge vægt på bæredygtige materialer.

© TV2

Bolette, 38, og Jimmi, 45, Gilleleje

Baggrund: Både Bolette og Jimmi arbejder med mennesker som hhv. socialpædagog og pædagogmedhjælper. Hun er kreativ optimist og han er autodidakt håndværker og realist.

Stil: Deres indretning vil bære præg af, at familien også består af tre børn, som ofte opholder sig med forældrene i samme rum. Der skal være plads til leg og spontanitet. Og så elsker de at bygge møbler selv.

Maria, 28, og Kristian, 31, Vesterbro

Baggrund: Parret mødte hinanden på studiet og er i dag begge civilingeniører. De arbejder godt sammen med Maria som idémager og Kristian som realisten. Sammen har de tidligere sat to lejligheder i stand og det er kun fliser, de endnu ikke har lagt arm med.

Stil: Deres stil er praktisk med en snert af romantik. Fokus er på smarte detaljer og opbevaring, der gør det muligt at gemme ting væk og generelt er parret glad for de multifunktionelle elementer og møbler, som gemmer på overraskelser.